Lys, sentral selveier-leilighet - Oppussede overflater & kjøkken fra 2016 - Koselig & solrik felles hage!

Rogalandgata 114

Primærrom 67 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 442 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 1
Etasje 1
Byggeår 1917
Prisantydning kr 1 090 000
Felleskost kr 320

Beskrivelse/detaljer

Sentral leilighet beliggende i Rogalandgata like utenfor sentrumskjernen. Her bor en med kort avstand til "alt" Haugesund har å by på. Lett adkomst i 1. etasje og inneholder mellomgang med kontorplass, bod, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. Nylagt gulv i stue og kjøkken, flott bad, tiltalende kjøkken fra 2016 og varmepumpe fra 2015. Koselig, solrik felles hage like utenfor inngangsdøren til leiligheten. Velkommen på visning av denne leiligheten i Rogalandgata 114!

Innhold / standard

I 1. etasje og inneholder: Mellomgang med god plass, bod, soverom, bad og åpen kjøkken/stueløsning. - Murhus oppført i 1917 med velholdt fasade som er nylig malt. - Vinduer i stue mot vest fra 1999 og nyere vindu mot sør på soverom. - Det er nylagt gulv i gråtonet laminat i stue/kjøkken og det er nytt innertak i kjøkken-del av stuen. - Tiltalende IKEA kjøkken fra 2016 med brunlige fronter og kjøkken-plater mellom under- og overskap. Svart benkeplate fra 2019. Komfyr fra 2016, ny platetopp fra 2019 og oppvaskmaskin fra 2019. - Flott bad som har fliselagt gulv med varmekabler og baderomsplater på vegg. Toalett, opplegg for vaskemaskin, overskap med speil, badekar som har fått reparasjoner i 2019 og mekanisk avtrekk. - Sikringsskap med automatsikringer. - Tv og internett levert av Altibox. - Varmepumpe fra 2015 i stue/kjøkken. - Varmtvannstank fra 1998.

Beliggenhet

Rogalandgata 114 og denne leiligheten har flott beliggenhet like utenfor sentrumskjernen. Uteområde i forkant av leiligheten med hage ligger skjermet til med gode solforhold. Her ligger alt til rette for en urban tilværelse. En går lett ned til sentrum og har tilgang til alle fasiliteter sentrumskjernen har å by på. Legg middagen til kaien og nyt ett bedre måltid på en av byens restauranter med mat av god kvalitet. Ønsker en shopping har en tilgang til alle butikkene i gågaten og byens kjøpesenter i Markedet som kan skilte med 25 butikker og godt utvalg. Kveldsunderholdningen kan en legge til kaien og bylivet eller finn en god film som vises på lerretet i en av Edda-kino`s fem saler. Lett tilgang til turområdene i Hollenderhaugen, i Vangen, Vardafjellet og Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Djupadalen er en svært populær badeplass sommerstid. Ellers kort gang/sykkelavstand til Vangen. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading med stupebrett i de fleste høyder. Ta på joggeskoene og ta deg en kveldstur i Djupadalen. Eller ta turen på en koselig spasertur og mat endene i Skeisvatnet. Rundt Haraldsvang finner en et eldorado av aktivitetsmuligheter. Med sportsklubber som Djerv 1919, Haugar og vard skal det ikke stå på fasilitetene eller tilbudet. Videre kan område by på flere treningssentre, svømmehall, turnhall og ishall. Kort avstand til barnehager og skoler i alle alderstrinn. Her har en alt i nærområde.

Adkomst

I rundkjøring ved Haugesund stadion følg veien østover forbi kortsiden til Haugesund stadion. I neste kryss ta vei til venstre innpå Rogalandgata. Boligen ligger da som femte bolig på venstre side av veien, leiligheten ligger i 1. etasje (sokkel-etasjen). Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i offentlig vei etter gjeldende bestemmelser.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Peisovn ikke i bruk. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og side-by-side kjøleskap medfølger i handelen. Det gis ingen garanti på hvitevarer. - Varmtvann til hele boligen går iflg. selger på denne leilighetens strøm-måler. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Ikke aktivt sameiet, som er felles utv forsikret.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 27 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 28 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Joakim Steine
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post joakim@em-a.no
  • Mobil +4790412235

Del dette