NY PRIS! Flott rekkebolig i ende med attraktiv beliggenhet - Utsikt - Ny hagestue (2018) - God parkering!

Fridtjof Nansens veg 45

Primærrom 126 m²
Bruksareal 126 m²
Tomt 9000 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Andel
Soverom 3
Byggeår 1967
Prisantydning kr 2 090 000
Andel fellesgjeld kr 102 859
Totalpris kr 2 192 859
Felleskost kr 2 599

Beskrivelse/detaljer

- Flott bolig i rekke med endebeliggenhet - Godt vedlikeholdt - Boligen er over to etasjer, og inneholder blant annet 3 soverom og 2 stuer - Gjennomgående lyse og pene overflater i hele boligen - Nyere parkett på de fleste gulv - Fantastisk utsiktbeliggenhet! - Ny og flott hagestue fra 2018 med varme i gulv! - Flere terrasser og flott gressplen - Stort og rommelig asfaltert gårdsrom - Garasje - Attraktiv beliggenhet med nærhet til det meste! Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, soverom x 2 stk, kjellerstue, bad og vaskerom. 1. Etasje: Gang, kjøkken, wc, stue og soverom. Flott bolig i rekke med endebeliggenhet i attraktivt boligområde i Kopervik. Boligen ligger flott til med fantastisk utsiktbeliggenhet til sjø. Denne nydelige utsikten kan man nyte fra blant annet stue, kjøkken, terrasse og gårdsrom. Praktisk kjøkken renovert i 2010. Pene og tidløse farger på innredning. Kjøkkenet har god plass, og mye benkeplass. Godt med naturlig arbeidslys fra vindu over kjøkkenbenk. Flott utsikt til sjø. Hvitevarer medfølger handelen. Stor stue med fantastisk utsikt, store vindusflater med gjennomgående naturlig lyst, og utgang til balkong mot Øst. I stuen er det lyse overflater, og parkett på gulv. Naturlig inndeling av stuen til spisestuedel og tv-krok. Oppvarming fra vedfyr. Boligen har også en kjekk kjellerstue. Bad har fliser på gulv og innredning med hvite fronter og god lagringsplass. Separat vaskerom like ved bad. Boligen har 3 soverom, 2 i første etasje, og et i andre. etasje. Soverommene har parkett på gulv, samt tapetserte og malte overflater. Hovedsoverom av god størrelse, med stor skyvedørsgarderobe. Her er det mye god lagringsplass. Ny flott hagestue satt opp i 2018. Her er det god plass, og hagestuen fungerer som en ekstra stue. Selger har fått lagt inn varmekabler i gulv, slik at denne kan brukes året rundt. I tillegg har man her hjørnebeliggenhet, som gir en god del kjekkere og romsligere uteområder enn de andre boligene på samme rekke. Skikkelig romslig asfaltert gårdsrom, pent opparbeidet hage med flott mur og gressplen, i tillegg til terrasse og flott bed. Kom på visning for korrekt inntrykk av bolig og beliggenhet!

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et attraktivt boligområde i Kopervik. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handelsmulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering i garasje og rommelig asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette