Haugesund - Leilighet med 3 soverom og loftstue - God standard - Kort vei til sentrum

Erling Skjalgssons gate 40

Primærrom 70 m²
Bruksareal 71 m²
Tomt 427,4 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 1918
Prisantydning kr 1 490 000
Felleskost kr 1 500

Innhold / standard

Leiligheten går over 2 plan og ligger i 2. og 3. etasje, og inneholder følgende rom: Gang, bad, soverom, stue/kjøkken. Bod under trapp. Trapp opp til loftstue og 2 soverom. 2 boder i i kjeller og 2 felles rom. Bodene er merket med leilighetsnummer. Beskrivelse av innhold og standard: Stue med åpen løsning til kjøkkenet. Downlightsbelysning i stue og kjøkken. Kjøkkenet har følgende integrerte hvitevarer: oppvaskmaskin, platetopp og stekeovn. Kjøl/frys medfølger. Kjøkkenet er fra 2009. Det er totalt 3 soverom i leiligheten. Badet er utstyrt med dusjkabinett og stilig innredning. Downlightsbelysning. Pent helfliset bad. Det er opplegg til vaskemaskin på badet. Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft - Felles tekniske oppgraderinger utvendig: vinduer skiftet i nyere tid, rep/vedlikehold av tak for 50 000,- for 2 mnd siden og 40 000 for 2 år siden - Automatsikringer

Beliggenhet

Leiligheten ligger like ved Hauge skole og rett utenfor sentrumskjernen. Med andre ord; en kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som tilhører. I nærområde har en flere parker, fotballbaner og lekeplasser. Hauge skole har en rekke utvendige fasiliteter for barn, samt barnehage ligger like ved.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning i på loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette