ÅKREHAMN - Meget flott enebolig over 3 plan - Pusset opp innvendig og utvendig - Meget sentral og flott beliggenhet

Myrdalvegen 40

Primærrom 151 m²
Bruksareal 152 m²
Tomt 411 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1949
Prisantydning kr 2 650 000

Beskrivelse/detaljer

- Meget påkostet og flott enebolig over 3 plan - Renovert det aller meste utvenidig og innvendig i 2017-2020 - Sentral, barnevennlig og populær beliggenhet - Flott utsikt - Gangavstand til alt en trenger - 3 store soverom + kontor m/vindu - 2 lekre bad - Meget stor stue i hovedetasje samt kjellerstue

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Kjeller: gang, kjellerstue, bad/vaskerom, kontor m/vindu og teknisk rom. Hovedetasje: gang, bad, stue og kjøkken. Loft: gang og 3 soverom (kotter). Koffertloft m/gode lagringsmuligheter I følge selger er det aller meste på boligen renovert i perioden 2017-2020 bl.a: Utvendig: - Ny kledning (isolert 70mm på innsiden av tømmer, 100 mm i utbygg, ca 150 mm i yttertak, 100 mm i kjeller i yttervegg). - Nye vinduer - Nye ytterdører og terrassedører - Hevet tak og nytt yttertak (aluminiumsplater) med stigetrinn - Nye takrenner og nedløp - Ny pipehatt - Drenert rundt boligen - Ny betongplatting (planlagt carport) - Nye murer i grense - Ny singel på gårdsplass - Altibox ligger klar i gaten (samme rør som el) - Lagt opp 4 stk el-punkter Innvendig: - Nye vannrør (rør i rør system) - Nye avløpsrør - Nytt elektrisk anlegg - Støpt på nytt og innredet kjeller - Lyst og flott kjøkken m/integrerte hvitevarer (kjøleskap/frys, stekeovn, platetopp og oppvaskmaskin - Meget flott bad i hovedetasje m/fliser på gulv og våtromsplater på vegger - Meget flott bad/vaskerom i kjeller m/fliser på gulv og våtromsplater på vegger - Resterende rom er det også nye overflater - Ny luke/trapp til koffertloft Alt med unntak av grunnmur, deler av konstruksjon, innvendig trapp og pipe er i følge selger renovert i denne perioden. Boligen holder meget høy standard i forhold til byggeår.

Beliggenhet

Sentral, barnevennlig og populær beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til alt en trenger som bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum.

Adkomst

Fra Åkrakrossen: følg RV-47 sørover og ta til venstre i rundkjøringen like etter ungdomsskolen inn på Grindhaugvegen. Følg vegen til endes (ca 500 meter) og ta til høyre inn på Myrdalvegen. Boligen kommer så på venstre side.

Parkeringsforhold

På egen tomt

Oppvarming

Vedfyring, elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen. Pipe bør sjekkes før bruk.

Diverse

Selger har aldri bodd i boligen og har derfor noe begrenset kunnskap om boligen. Ifølge reguleringsplan så er det tegnet inn en ny vei på nordsiden av huset, se reguleringskart i salgsoppgave (selger har krysset av feil i egenoppgave) Integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. De siste årene har det kun vært betalt eiendomsskatt som kommunale avgifter (pga frakoblet vann, ikke bodd folk der osv). . I følge selger så er kjeller innredet av selger i senere tid, det er ikke omsøkt og godkjent i kommunen til rom for varig opphold. I følge selger står felles postkassestativ inne på denne tomten. I følge selger så har han gjort en del av snekkerarbeidet på boligen selv. Han har også montert våtromsplatene på badene (fagfolk på membran/fliser/rør/elektrisk) I Egenerklæringen mht boligselgerforsikring er det krysset av feil, selger har ikke anledning til å bestille boligselgerforsikring da de er et AS.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 66 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 67 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette