Søre bydel - Lekker leilighet med stor solrik terrasse - Pent oppusset leilighet med nyere kjøkken og bad

Torvastadgata 8

Primærrom 44 m²
Bruksareal 44 m²
Tomt 1156,8 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 1
Etasje 2
Byggeår 1962
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 311 944
Totalpris kr 1 301 944
Felleskost kr 3 931

Innhold / standard

Leiligheten ligger i 2. etasje og inneholder følgende rom: Gang, soverom, bod med vindu, bad og stue/kjøkken. Utendørs: Stor terrasse som er vendt mot sør og vest med gode solforhold. 1 bod i felles bodanlegg i tillegg til felles kjellerrom. Beskrivelse av innhold og standard: Pent oppusset stue med downlightsbelysning og åpen løsning til kjøkkenet. Stuen har utgang til den solrike terrassen. Tidsriktig gulv. Hvit kjøkkeninnredning med fliser over kjøkkenbenk. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger. Det er 1 soverom i leiligheten, men bod(med vindu) er tidligere blitt brukt som et ekstra soverom. Dette rommet er ikke godkjent som soverom. Badet er helfliset og utstyrt med opplegg til vaskemaskin, dusjkabinett og varmekabler i gulv. Årstall: 2007 Generell info om boligen: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Porttelefon. - Tekniske oppgraderinger utvendig: nyere tak og nymalt kledning.

Beliggenhet

Søre bydel Sentral beliggenhet med kort vei til det meste. Leiligheten ligger tilbaketrukket til i et rolig boligområde. Endebeliggenhet med gode solforhold. Kjekk og sentral beliggenhet med kort avstand til de fleste fasiliteter. Kort kjøretur til alt på Haugalandet både sentrum, Norheim og Raglamyr med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Boligen er merket med "Til-salgs" skilt. Ved fellesvisning blir det satt opp visningsskilt. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Felles parkering i forkant av bygget.

Oppvarming

På badet er det gulvvarme. Det er pipe, men ikke montert ildsted. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 188
Total kr 8 048

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette