NY PRISANTYDNING! TORVASTAD - Stor enebolig med utleiedel og garasje - Kjekke uteområder - Barnevennlig område!

Løkehaugvegen 1

Primærrom 162 m²
Bruksareal 175 m²
Tomt 729 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 3
Byggeår 1952
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Innholdsrik enebolig i barnevennlig område - Utleiedel - 3 soverom - Garasje og romslig gårdsrom - Kjekke uteområder med gressplen og terrasser - Lagt ny laminat hovedetasje 2018 - Pusset opp bad 2016 - Nærhet til ny skole og barnehage

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, kjøkken, stue, soverom, kontor, bad og bod x3. 1. etasje: Vindfang, gang, bad, stue og kjøkken. Loft: Gang og soverom x2. Løkehaugvegen 1 er en meget kjekk enebolig beliggende i et populært og barnevennlig område på Torvastad. Her har man skole og barnehage i nærheten. Boligen er innredet over tre etasjer, og man har her muligheter for utleie i kjeller. Kjelleretasjen har eget kjøkken og bad, en romslig stue med utgang til terrasse, og et lyst og pent soverom. Alt i alt en flott leilighet. Hovedetasjen har en stor stue, med flott Biri stråtapet, nylagt laminat på gulv, og godt med vindusflater. Dette er et rom det er behagelig å oppholde seg i. Like ved stue finner man kjøkkenet. Detter er et praktisk kjøkken i heltre, hvor hvitevarer medfølger. Ny laminat lagt også i dette rommet i 2018. Fra stuen har man utgang til koselig og avskjermet terrasse hvor sommerens grillmåltider kan inntas. Boligens hoved bad er ifølge selger pusset opp i 2016. Loftsetasjen inneholder 2 romslige soverom, og gode muligheter for oppbevaring i stor garderobe. Boligen har innlagt fiber fra Haugaland kraft. Det er ifølge selger lagt opp til trefase strøm i 2013.

Beliggenhet

Løkehaugvegen 1 har en svært så familievennlig beliggenhet, i rolige omgivelser i Vikjå på Torvastad. Her har man direkte nærhet til flotte naturområder, med blant annet fiske, bade og turmuligheter. I tillegg bor man her ikke langt i fra både barnehage, nye Torvastad Skole og Kultursenter, turstier i Bjørgene og dagligvarebutikk. Kun en kort tur unna har man også tilgang til en av Karmøys flotteste idrettsanlegg, og veldrevet idrettsklubb, Torvastad Idrettslag.

Adkomst

Fra Karmsund bro følg Storasundvegen til Vikjå og fortsett så videre sørover. Etter ca 150 meter, sving av til høyre og inn på Løkehaugvegen. Boligen vil komme som hus nr 1 på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje eller på eget gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Utleiedel er ikke omsøkt godkjent hos kommunen. - Leiekontrakt med leieboer er sagt opp. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Kart

Del dette