Tysvær/Høie - Hytte på landet i naturlige og frodige omgivelser - Stor og opparbeidet tomt

Høievegen 858

Primærrom 64 m²
Bruksareal 64 m²
Tomt 2269 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 390 000

Beskrivelse/detaljer

Koselig hytte-eiendom på Høie. Usjenert eiendom i frodige og naturlige omgivelser. Hytten ligger på en liten knaus, men resten av tomten er nokså flat og ideell for aktivitet og lek for hele familien. Det er lagt inn vann fra borehull. Hytten har stor, romslig stue og holder en god hyttestandard. Det er rikelig med sengeplasser på hemsen og på soverommet.

Innhold / standard

I stuen er det montert en nyere Dovre ovn. Fra stuen er det utsikt over området. Kjøkkenet har hvit høyglans innredning. Kjøkkenet er utstyrt med integrert platetopp, stekeovn og oppvaskmaskin. Det frittstående kjøleskapet medfølger i handelen. Det er montert plater over kjøkkenbenken. Fra gangen er det trapp opp til en stor og romslig hems. Soverommet er romslig og stort nok til å deles av til 2 rom. Rommet har en stor skyvedørsgarderobe. Badet er innredet med plater på vegger og belegg på gulv. Badet er utstyrt med dusjkabinett, innredning og ekstra høyskap. Hytten er bygget på. Deler av hems, soverommet og badet er påbygget. Dette ble gjort ca. 1990 og taktekke er også fra denne perioden. Teknisk info om boligen: o Vinduer har noe forskjellig alder, noen nytt og noe litt eldre o Det er skiftet noe kledning o Automatsikringer var nytt i ca. 2008. o Varmtvannstank og vannpumpe i kjelleren Boligen har følgende rominndeling: Stue/kjøkken, soverom, bad og gang. Stor hems med flere sengeplasser. Grovkjeller med lav takhøyde.

Beliggenhet

Høie Idylliske og landlige omgivelser på Høie. Flotte turområder og bademuligheter like i nærheten. Kort vei til Frakkagjerd med butikker.

Adkomst

Kjør fra Frakkagjerd og mot Høie. Kjør ca. 6 km inn og ta til venstre etter ungdomshuset. Først kjører du på asfaltvei og tar deretter til venstre inn en grusvei. Følg veien. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på tomten.

Oppvarming

Varmepumpe er hovedkilde for oppvarming. Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet, unntatt kjøleskapet medfølger i handelen. - Møblement kan medfølge i handelen. Gi beskjed til megler om dette er interessant for deg.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette