Førre - Stor enebolig (P-rom 253 kvm) - Utsikt - Høy kvalitet ute og inne

Stakkestadvegen 25

Primærrom 253 m²
Bruksareal 253 m²
Tomt 747 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1987
Prisantydning kr 3 790 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 etasjer og inneholder følgende rom: Inngangsetasje : Hall, soverom, soverom (tidligere 2 soverom), vaskerom og bad. Hybel: Stue, bad og rom brukt som soverom. Hybelen har egen inngang, men har også direkte adkomst til hoveddelen. Hovedetasje: Stor stue med utgang til terrasse, kjøkken, soverom, hovedsoverom med tilgang til eget garderoberom og bad. Ute er det stort asfaltert gårdstun og gressplen. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er svært romslig og har utsikt til Førresfjorden. Utgang til ny, stor og lun terrasse . Denne boligen er meget velholdt og har en god standard og svært gode materialvalg. Kjøkkenet er av heltre. Stort og innholdsrikt kjøkken med vedovn. Hovedsoverommet med walk-in garderobe og tilgang til bad. Virkelig hverdagsluksus. Det er totalt 4 soverom i boligen. Hovedbadet ble oppusset 2008. Arbeid på bad er utført av fagfolk. Helfliset, dusjkabinett, vegghengt toalett og stor baderomsinnredning. Badet er utstyrt med kabinett og innredninger. Varmekabler i gulv. I samme etasje er det gjestetoalett. Nede er det 2 bad og 1 vaskerom. I gangen nede er det fliser og varmekabler. Helt ny trapp av Nortrapp. Gangen og den nye trappen gir et meget godt førsteinntrykk. Lekkert rom. Boligen er utstyrt med blant annet: - Tv og internett fra Altibox levert av Haugaland kraft. - Tekniske oppgraderinger utvendig: ny terrasse og carport. - Automatsikringer - Nye downlights med led i gang oppe og nede - 6-toms vegger og 3 lagsglass på huset - - Hele huset er overbygd for å beskytte kledning for vær og vind.

Beliggenhet

Førre Førre skole ligger like ved. Kunstgressbane, ballbinge og gode turområder innover mot Stakkestad og Helgelandsfjellet hvis du ønsker en noe kortere tur. Trygt og godt område for barnefamilien. Kort vei til område med ungdomsskole og barnehager. Her er det også idrettsanlegg tilhørende Stegaberg IL og Steinsvik Arena, som er en stor flerbrukshall.I samme området har du stort lysløypenett som du fritt kan benytte deg av. Det er gode solforhold i hagen og terrassen. Terrassen oppleves som lun og har god utsikt til Førresfjorden. Det er 6 km til handelssentrum på Raglamyr og 4 km til Aksdal.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

God plass til parkering i gårdstunet og ved carporten under terrassen.

Oppvarming

Varmepumpe (ca.5 år gammel) er hovedkilde for oppvarming. På 2 av badene er det varme i gulv. Det er også varmekabler i gangen nede . Ildstedet sørger for behagelig og naturlig varme. Det er egen vedovn på kjøkken i 2 etasje. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Veien ned til eiendommen er opplyst å være kommunal og blir vedlikeholdt av kommune. - Div lysekroner i stue, gang, hall ,soverom og wc, samt film prosjektor utstyr stue, medfølger ikke i handelen. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Innredning i deler av kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette