Høvringøy/Røyksund - Hytte med helt usjenert og praktfull utsiktsbeliggenhet, privat kai og naust(2008) med gode dybdeforhold – Panorama

Høvringøy 108

Primærrom 80 m²
Bruksareal 80 m²
Tomt 3603 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Rom 5
Soverom 4
Byggeår 1983
Prisantydning kr 1 990 000

Beskrivelse/detaljer

Dette er noe for deg som setter pris på norsk sommer med Svaberg, fuglekvitter og sjøsprut. Hytten er helt usjenert høyt oppe i terrenget og kan skilte med en utsikt som tilhører sjeldenhetene. Naustet er ca. 24 kvm i tillegg til bøteloft, og det er stor privat kai.

Innhold / standard

Stuen har nydelig utsikt utover fjorden. Det er åpen løsning til kjøkkenet. Det er peis i stuen. Kjøkkenet er utstyrt med komfyr. Utgang til store terrasseflater som fører videre til uteområde som grenser til naturen. Hytten har et påbygg med 2 store soverom og gang. Påbygget er fra 2012 og i forbindelse med påbygget ble også shingelen på taket fornyet. I den opprinnelige delen av hytten er det 1 soverom i tillegg til en gang som er benyttet som soverom. Det er rikelig med sengeplasser i hytten. Hytten har dusjrom og bod. Naustet er oppført i nyere tid antageligvis i 2007/2008. Se viktig vedlegg i salgsoppgaven angående deling av eiendommen. I tillegg til kaien som naustet står på er det bruksrett til båtplass på gnr/bnr 111/44. Ved denne båtplassen er det noe lunere enn ved kaien. Ute er det redskapsbod/vedskjul i hagen. Store terrasseflater og godt med lagringsplass under terrassen. Boligen har følgende rominndeling: Stue, kjøkken, bod, 3 soverom og gang/soverom.

Beliggenhet

Høvringøy Naturperle med mye uberørt natur. "Svaberg-paradis" med korte avstander til blant annet Gismarvik, Bokn, Fosen, Røyksund og Kopervik. Her legger det til rette for lav puls og sjelero. Muligens er dette ditt nye ferieparadis. Hytten er helt usjenert, har gode solforhold og en helt nydelig utsiktsbeliggenhet. Helt topp.

Adkomst

Adkomst med båt. Ca. 2 minutt med båt fra Gismarvik båthavn i Tysvær. Eier av denne hytten disponerer båtplass i Gismarvik havn og det vil være en mulighet for at dette leieforholdet kan overtas av ny eier. Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Kart

Del dette