Flott del av tomannsbolig over 2 plan - Alt en trenger på ett plan - Sentral og populær beliggenhet

Starabergvegen 12 B

Primærrom 103 m²
Bruksareal 107 m²
Tomt 2596,00 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2007
Prisantydning kr 2 190 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker del av tomannsbolig over 2 plan - Høy standard - Alt en trenger på ett plan - Beliggende på populære Walland-feltet - Kort avstand til alt en trenger - 3 soverom - 2 lekre helflisete bad - Lyst og flott kjøkken m/integrerte hvitevarer - Passer både for unge, voksne og eldre - Bør ses for korrekt inntrykk - Gode solforhold - Utvendig sportsbod

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1.etasje: vindfang, gang, soverom, bad/vaskerom, stue og kjøkken. 2.etasje: gang, 2 soverom, bad, bod og teknisk rom. Utvendig sportsbod Boligen er bygd i 2007 og holder høy standard, bl.a: - Ventilasjonsanlegg - Rør i rør system - Opplegg for sentralstøvsuger - 2 lekre helflisete bad - Lyst og flott kjøkken med fliser bak på vegg og integrerte hvitevarer (komfyr, platetopp, oppvaskmaskin. Kjøleskap/frys medfølger også. - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen.

Beliggenhet

Beliggende på meget attraktive Walland-feltet. Barnevennlig og populært område med kort avstand til bl.a: barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover forbi ungdomsskolen og ta så til venstre etter ca 500 meter. Ta så til høyre inn på Medhaugsvingen. Følg vegen ca 200 meter og ta til høyre (inn mot Walland-feltet). Ta så 2.veg til venstre inn på Starabergvegen. Ta første veg til venstre og deretter til høyre igjen. Boligen kommer så på høyre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass og på felles parkeringsplass

Oppvarming

Varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. Mulighet for vedfyring. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Selger har krysset av feil i egenoppgaven, har der krysset av at hun ikke skal ha eierskifteforsikring. Selger har tegnet eierskifteforsikring. Integrerte hvitevarer på kjøkken samt kjøleskap/frys medfølger i handelen. Det er ingen fellesutgifter. Eier av boligen klipper sin egen del. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salgs. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 54 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 55 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Ingeborg Gangsøy Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post ingeborg@em-a.no
  • Mobil +4790417924

Del dette