Stor leilighet på 100 kvm i fri 2. etasje - Stor, solrik terrasse - Garasje - Nært flotte turområder!

Risbrekka 3 D

Primærrom 100 m²
Bruksareal 105 m²
Tomt 2179 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1986
Prisantydning kr 2 290 000
Andel fellesgjeld kr 64 187
Totalpris kr 2 354 187
Felleskost kr 1 890

Beskrivelse/detaljer

Stor leilighet på 100 kvm med attraktiv beliggenhet i Nordre bydel. Leiligheten ligger fint til i fri 2. etasje med fritt utsyn og har stor terrasse med upåklagelige solforhold. Fra leiligheten har en kort gangavstand til flotte turområder i Kattanakk og videre til både Djupadalen og Steinsfjellet. Inneholder vindfang, gang, kontor/garderoberom, vaskerom, toalett, bad, stue og kjøkken. Luftig stue med god plass til både spise- og sittegruppe. Del av stue har tidligere vært soverom, så om ønskelig kan leiligheten få 3 soverom. Velkommen på visning av Risbrekka 3D!

Innhold / standard

I 2. etasje og inneholder: Vindfang, gang, vaskerom, toalett, bad, garderoberom/kontor, 2(3) soverom, stue og kjøkken. - Leilighetskompleks og leilighet oppført i 1986/-87. - Holder normal standard, behov for oppgraderinger for å nå dagens krav til standard. - De fleste vinduer i leiligheten er skiftet i 2006. - Sikringsskap med skrusikringer. - Bad med belegg gulv og våtromstapet på vegg. - Eldre kjøkken med hvite fronter og fliser mellom under- og overskap.

Beliggenhet

Risbrekka 3D har flott og fri beliggenhet. Fra stue, kjøkken og terrasse har en fritt utsyn og utsikt. På terrassen har en sol fra tidlig morgen til den går ned om kvelden. Ligger i rolig gate uten gjennomgangstrafikk. Her i nordre bydel bor en i ett svært barne- og familievennlig område. Et boligområde med barn i alle aldersgrupper. Kort avstand til butikk, frisør, gatekjøkken, barnehager og skole. En rekke flotte i turområde i umiddelbar nærhet med Kattanakk, Vangen og videre til Djupadalen og Steinsfjellet. Vangen og Kattanakk er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder.

Adkomst

Følg Austrheimsvegen og ta inntil høyre ved Kattanakk. Ta derette første vei til venstre og påfølgende til høyre. En er da i Risbrekka. Følg veien og hold til høyre, en får da leilighetskomplekset i front. Leiligheten ligger i bygget til venstre (det første en kommer til). Leiligheten ligger i 2. etasje mot sør (første leiligheten). Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass i garasje-anlegg.

Oppvarming

Varmeovn på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen, det gis ingen garanti. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette