Etne Sentrum: Vertikaldelt 1/2 tomannsbolig med 3 soverom og vertikaldelt 1/2 garasje

Birkenesbøen 23

Primærrom 78 m²
Bruksareal 82 m²
Tomt 760 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 250 000

Visning

20. mai 2019 kl. 16:30 til 17:00

Beskrivelse/detaljer

- Boligen inneholder i 1.et. Soverom, gang, bad/vaskerom og stue/kjøkken. 2. etg.: Gang m/lekekrok, 2 soverom og hobbyrom/kontor. - Sentralt beliggende i blindvei. Gangavstand til hele sentrum. Nær skole og barnehage. - Vannboren varme i hele 1. etg. Fint kjøkken med int. hvitevarer.

Innhold / standard

Tomannsbolig som er vertikaldelt og seksjonert. Overbygget inngangsparti og inngang til utebod slik at man kan gå tørrskodd fra boligen og inn i uteboda. Uteboda har flislagt gulv, sikringsskap og passer fint for lagring av utemøbler eller lignende. Inngang til gang med fliser og vannboren varme i gulv. Lyssensor for automatisk belysning. Spotter i tak, tapetserte vegger og glassdør til stua. Bad med vegghengt toalett, baderomsinnredning med to store underskuffer, speil med integrert lys, mekanisk vifte, spotter, dusjhjørne med svingdører. Mulighet for stellebord eller kommode. Skyvedør fra badet og inn til vaskerom /teknisk rom med utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel , rør-i-rør skap og det vannbårne anlegget. Dobbelt soverom med valnøtt parkett, spotter i tak, persienner i vindu og skyvedørsgarderobe med innredning. Tapetserte vegger og takplater. Stue/kjøkken med åpen løsning og trapp opp til loftsetasje, lameller i vinduer, utgang til solrik terrasse mot vest, høyglans kjøkkeninnredning med int. micro, stekeovn, induksjon koketopp, underlimt vask nedfelt i laminatbenkeplate, Mosaikkfliser mellom innredningene, skaper helt til taket, oppvaskmaskin, kjøleskap og fryseboks. Det er tapetserte vegger og valnøtt parkett. Lysekrone i trappa opp. Loft: Trapp opp til gang med mulighet for lekekrok og kott i knevegg. Soverom2 med skråtak, persienner i vindu, tapetserte vegger, valnøtt parkett. Soverom3 med dobbelt garderobeskap, persienner i vindu og skråtak. Hobbyrom / kontor med takvindu, kott i knevegg og innredet som de andre rommene. Garasje: Garasjen er vertikaldelt og den halvparten som er nærmest boligen tilhører denne seksjonen. Det er port. Innvendig skillevegg mot naboen er ferdig isolert. Det er to sidevindu, støpt dekke og luke til lagringsloft. Takrenner er tilkoblet dreneringsrør. Aluminium takrenner. Fiber innlagt. Utvendig vannkrane. Rør-i-rør. Vannboren varme i hele første etasje. Oppvarmes via strøm. Det er flott valnøtt parkett i alle rom som ikke har fliser. Boligen og garasjen er bygget med impregnert trekledning som er oljet med Royalimpregnert olje.

Beliggenhet

Eiendommen har en attraktiv beliggenhet like ved Enge Skule (barne- og ungdomsskole). Boligen ligger i en lite trafikkert blindvei. Det er gangavstand til hele Etne sentrum.

Adkomst

Når man kjører fra sentrum og forbi Enge Skule og Skakkesenteret tar man andre vei til høyre. Følg veien innover ca 50 meter og ta så til høyre igjen. Hold til venstre og man får boligen på høyre side. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Halvpart av garasje. Ellers på selveier felles tomt.

Oppvarming

Vannboren varme i 1. etg. Pipe, men ikke etablert vedovn. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette