Lekkert, nyoppusset rekkehus i rolige omgivelser- Boligen er over tre etasjer og har god standard- Garasje

Halvardstunet 25

Primærrom 142 m²
Bruksareal 151 m²
Tomt 169,6 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1977
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

Praktisk og kjekk bolig i rekke i rolige omgivelser - Boligen har blitt pusset opp i nyere tid, og fremstår som tidsriktig og moderne - Her kan man flytte rett inn uten å måtte foreta seg noe som helst! - Boligen er innredet over 3 etasjer og har 3 soverom, 2 stuer og 2 bad - Nytt bad 2017 - Ny innredning og dusjkabinett bad kjelleretasje - Nye gulv, overflater og terrassebord 2017! - Automatsikringer 2017 - Innerdører i 1. etasje og loft byttet 2017 - Gipset og malt soverom 2017 - Varmepumpe 2017 - Parkering i garasje og romslig gjesteparkering

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang, tv-stue/soverom og bad/vaskerom 1. Etasje: Gang, wc, bad og soverom x3 2. Etasje: Stue/kjøkken Parker bilen i lukket garasje eller romslig gjesteparkering, og ta deg videre inn i dette nyoppussede rekkehuset. Koselig og velstelt inngangsparti. Her har det blitt lagt til rette for minimalt med vedlikehold. Belegningsstein, diverse beplantning og terrasse, gir et flott førsteinntrykk. Terrasse har man både på bakkeplan ved inngangspartiet, og i andre etasje med utgang fra stue. Begge med fantastisk gode solforhold. Terrasse i andre etasje har fått nye terrassebord i 2017. Hele boligen fremstår som lys og moderne, og det er pusset opp med tidsriktige farge- og materialvalg. Romslig gang med flott og slitesterk grå laminat på gulv. Selger har laget til en praktisk del av gangen for oppbevaring av yttertøy. Pent gjestetoalett i gang like ved inngangsparti. Her er det fliser på gulv og halve veggen, i tillegg til malt vegg. I hovedetasje finner man 3 flotte soverom. Samtlige soverom er pusset opp i 2017, og det er her tidsriktige fargevalg, flott en-stavs laminat på gulv og god plass for garderobe. Det ene soverommet er i dag i bruk som walk-in-closet, og har utgang til boligens uteareal på baksiden. Soverommet som ligger like ved inngangspartiet er gipset på nytt, og har listefrie overganger mellom vegg og tak. Alt dette gjort i 2017. Like ved soverommene ligger et lekkert og nyoppusset bad. Dette badet er totalrenovert i 2017. Her er det fliser på gulv, baderomsplater på vegg, stor og flott dusjnisje, og en praktisk baderomsinnredning med stor speilfront på vegg. Stor stue i hovedetasjen, med åpen løsning inn mot kjøkken. I stuen er det samme flotte laminatgulv som ellers i boligen, nytt listverk og malte vegger i flott gråtone. Utgang fra stue til solrik terrasse med utsikt. Samtlige fargevalg i boligen passer godt sammen, og skaper en flott helhetsfølelse. Det er lagt inn fiber fra Altibox i boligen. Praktisk og pen kjøkkeninnredning. Innredningen har godt med lagringsplass både i skuffer og skap. Ekstra god lagringsplass og arbeidsbenk på "kjøkkenøy", som også medfølger. Alt av hvitevarer på kjøkken blir stående igjen. På kjøkkenet er det uten problemer plass til et romslig spisebord. Godt med vinduer både på kjøkken og i stue, gir gjennomgående dagslys, og en behagelig og god romfølelse. I kjelleretasjen leder en flott og oppusset gang videre inn til kjellerstue, bad/vaskerom og en disponibel bod. Kjellerstuen er lys, med malt panel på vegger og i tak. Det er spotter i tak. Kjekt rom for ungdommen eller barna i husstanden. Bad i kjelleretasjen har malte overflater, og malte fliser på gulv. Her er det satt inn nytt dusjkabinett og ny baderomsinnredning. Varmekabler i gulv. Varmepumpe i kjeller satt inn i 2017.

Beliggenhet

Halvardstunet 25 ligger flott til i et rolig og barnevennlig området. Her har man gangavstand til det meste av det man til daglig vil ha behov for. En kort spasertur unna ligger Gardsenteret, flotte turløyper, dagligvarehandel, apotek, frisør, skole og barnehage. Fotballbane og lekeplass for barna like ved. Trygg skolevei til Gard skole, og like utenfor døren ligger Sagatun barnehage. Kort veg til bademuligheter i Kvalsvik, og flotte turmuligheter har man om man benytter Kyststien.

Adkomst

Fra Tittelsnesvegen nordgående: ta av ved innkjørsel inn mot Gard senteret, og følg vegen videre ca 400 m. Sving inn til høyre på Halvardshaugen, og ta tredje avkjørsel til venstre inn på biloppstillingsplass. Boligen ligger nest lengst mot Vest i midterste rekke. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje eller gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe i kjelleretasje og varmekabler på bad. Varmematte i gulv ytterste del av gang. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Denne eiendom har andel i realsameie. gnr: 22 bnr: 244 ideell:1/56.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette