Kopervik - Flott, innholdsrik og påkostet familiebolig med utsikt. Garasje og hagestue. Sentral beliggenhet.

Jonas Lies veg 4

Primærrom 244 m²
Bruksareal 249 m²
Tomt 1053,00 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1965
Prisantydning kr 3 690 000

Innhold / standard

Boligen er over 2 plan og inneholder: 1. etasje: Entré, gang, 4 soverom, garderobe, bad 1, vaskerom, bad 2, tv-stue, treningsrom og bod. 2. etasje: Stue/kjøkken, bad og bod. Hagestue, garasje og stor hagebod. Boligen holder god standard og er betydelig pusset opp. Underetasjen ble bygget ut i 2006 med tilhørende terrasse i 2.etasje. Kledning skiftet 2006 - 2008. Følgende oppgraderinger er nylig utført! Det er lagt nytt sanfil over gammel garasje. Spotter på bad i hovedetasjen og lampe matbod er ny. Tettelist på dusj i baderom 2 er ny. Inne fremstår boligen med tidsmessige farge- og materialvalg, og flere rom er oppgradert i senere år. I 1. etasje er det en innbydende entré/hall med fliser på gulv og skyvedørs garderobe. Vaskerom med flott gulvbelegg og og kjekk seksjon til å ha vaskemaskin og tørketrommel i. Baderom har fliser på gulv, baderomspanel på veggene innredet med vegghengt wc, vask i seksjon og dusj. Tv-stue, treningsrom, 4 soverom alle innredet i fine og moderne farger. Hovedsoverom har direkte inngang til garderoberom som fører videre til eget foreldre baderom. Baderommet er helfliset og har vegghengt wc, dusj og moderne vask. Oppe i andre etasje er det åpen løsning til stue og kjøkken. Her er det parkett på gulv og tapet på veggene. Stuen har store vinduer som gir godt dagslys og fin utsikt. Flott vedovn i stuen for kalde dager. Kjøkken med kjøkkeninnredning fra Ikea. Integrerte hvitevarer som komfyr, oppvaskmaskin, platetopp og grill følger med. Frittstående kjøleskap kan også følge med. Baderom i andre etasje er innredet med flott badekar, wc og vask i seksjon. Praktisk matbod like ved kjøkken. Fra kjøkken kommer du ut til stor terrasse. På terrassen ble det bygget hagestue i 2017. Her er det flott utsikt og god boltreplass. Det ble bygget bod i hagen i 2017 på ca 14 kvm. Garasje på ca 28 kvm med god takhøyde. Det er laget to hemser som gir godt med lagringsplass.

Beliggenhet

God beliggenhet i rolig og attraktivt boligområde uten gjennomgangstrafikk. Her har man gangavstand til skole, barnehage og alt av hva Kopervik sentrum har å by på.

Adkomst

Følg Avaldsnesvegen sørgående forbi Shell Finasvingen, kjør ca 150 meter og ta av til venstre inn på Per Sivles Veg. Følg vegen 375 meter og hold til venstre. Ta så til venstre inn på Bjørnstjerne Bjørnson Veg følg den ca 70 m, så tar du inn til høyre inn på Jonas Lies Veg 4 og boligen kommer på din venstre side.

Parkeringsforhold

God parkering i gårdsrom og i garasje.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stue. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken og kjøleskap medfølger handelen. Det gis av selger ingen garanti

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 92 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 93 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Kart

Del dette