Nyere og lekker enebolig i rekke fra 2017 i etablert boligområde - God standard - Carport!

Myrdalvegen 93 D

Primærrom 135 m²
Bruksareal 140 m²
Tomt 437,8 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2017
Prisantydning kr 3 390 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott nyere enebolig fra 2017 - Boligen har balansert ventilasjon, og innlagt fiber fra Altibox - Flott og oppgradert kjøkken, med åpen løsning inn mot stue - 2 flotte bad med fliser på gulv og vegg. Boligen har både dusj og badekar. - Praktisk vaskerom med oppbevaringsplass like ved bad. - Lyse og pene overflater, med flott og slitesterk laminatgulv. - Parkering i rommelig gårdsrom eller carport - Romslig sportsbod

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. Etasje: Gang, vaskerom, bad, soverom og stue/kjøkken. 2. Etasje: Gang, stue, bad og soverom x3. Parker bilen i rommelig asfaltert gårdsrom, eller carport, og ta deg videre inn i denne lekre og nyere boligen. Flott plassering i etablert boligområde. Lys og pent førsteinntrykk i luftig og åpen gang. Denne fører videre inn til et praktisk vaskerom, som befinner seg like ved boligens bad i første etasje. Badet er fullfliset, har en stor dusjnisje, og en stor og flott baderomsinnredning. Virkelig et lekkert rom. Stor åpen stue/kjøkkenløsning. Selger har lagt mye penger i kjøkkenet fra Sigdal. Her har man massevis av skap og skuffeplass, innebygget ventilator i taket, spotter i tak, og flotte laminatgulv. Mye naturlig lys i store vindusflater. Utgang til eiendommens uteområder fra kjøkken/stue. Det er også malt flotte kontrastvegger i dette rommet. Delikat! Første-etasjen har et romslig hoved-soverom. Her er det satt inn en stor og rommelig garderobeløsning. 2. etasjen har 3 romslige soverom, samtlige med lyse og pene overflater, og samme flotte laminatgulv som resten av boligen. Det er et fullt utstyrt fullfliset bad også i denne etasjen. Her med samme stilige innredning som i første etasje, og massasje badekar. Kjekk loftstue hvor man uten problemer kan samle familien rundt tv-skjermen. Praktisk sportsbod like ved carport. God plass for oppbevaring her.

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et rolig og sentralt område i Åkrehamn. Her har man nærhet til det meste man måtte ha behov for. Like i nærheten finner man barnehage, skole, bank, butikker, idrettsanlegg og turområder.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Carport.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Gulv varme i begge bad, stue og kjøkken. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i 2 etg avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. Gjelder bod som er brukt som soverom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette