Søre bydel - Lys og praktisk 3-roms leilighet i 2. etasje. Stor solrik terrasse. Oppussing. Gjesterom på loft.

Karmsundgata 10 C

Primærrom 66 m²
Bruksareal 73 m²
Tomt 13653 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1954
Prisantydning kr 990 000
Andel fellesgjeld kr 321 612
Totalpris kr 1 311 612
Felleskost kr 3 036

Beskrivelse/detaljer

- Praktisk og lettstelt leilighet - Romslig stue - Flott vestvendt terrasse - Eik kjøkkeninnredning. Oppvaskmaskin - Fliselagt bad med varmekabler - 2 gode soverom. Gjesterom på loft. - Gang med dørtelefon og garderobeplass - Godt med boder til leiligheten - Leiligheten trenger full oppussing - Attraktiv beliggenhet i blindvei - Kort vei til sentrum, butikker, busstopp m.m.

Innhold / standard

Lys og pen 3-roms leilighet med praktisk god planløsning. 2. etasje. Leiligheten inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass i flott speildørsgarderobe. Fliselagt bad med varmekabler og vegghengt toalett. Kjøkken med pen eik IKEA innredning med god skap og benkeplass. Mosaikkfliser over benkeplate. Oppvaskmaskin. 2 gode soverom hvorav det ene med stor garderobe. Romslig stue med god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til vestvendt terrasse. Det er i tillegg en bod og gjesterom på loft og to boder i kjeller.

Beliggenhet

Karmsundgata 10 C har flott og fri beliggenhet sentralt plassert i Haugesund. Kort vei til det aller meste, svært sentralt i Haugesund. Sykkel/gangavstand til Haugesund sentrum og Høyskolen Stord/Haugesund. Gangavstand til treningssenter om en skulle ønske det. En kort spasertur til både Bunnpris, Kiwi, Meny og Coop Xtra. Skulle en ha behov for å gjøre ytterlige ærend, er det knappe 5 minutters kjøring til Raglamyr (Amanda senteret) og Norheim (Oasen storsenter). Plassert like ved Rossabø Kirke og med gangavstand til skoler i alle alderstrinn. Lillesund barneskole, Håvåsen ungdomsskole og Karmsund videregående.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du inn ved begravelsesbyrået like ved WF Motor. Ta så kjapt til venstre og opp bakken. Leiligheten ligger da i bygget som er til endes.

Parkeringsforhold

Parkering på felles tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Borettslaget opplyser at det må monteres dusjkabinett før badet kan tas i bruk. Montering skal skje av fagfolk og borettslaget vil sjekke at dette er utført. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette