AVALDSNES - Enebolig over 3 plan m/stor garasje (86 kvm) - Landlige og idylliske omgivelser - Fin utsikt

Vågevegen 20

Primærrom 124 m²
Bruksareal 181 m²
Tomt 1562 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1913
Prisantydning kr 2 190 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig over 3 plan (grovkjeller) - Stor garasje/redskapshus på hele 86 kvm - Landlige og idylliske omgivelser - Stor, solrik og usjenert tomt - Fin utsikt - Delvis oppgradert de senere år - Hønsehus - Tidligere løe og silo (kun deler av grunnmur igjen) - Boligen trenger noen oppgraderinger

Innhold / standard

Boligen er over 3 plan og inneholder: Kjeller: del 1: grovkjeller med 3 disponible rom. del 2: stor bod Hovedetasje: vindfang, gang, bad/vaskerom, stue, kjøkken og soverom (tidligere del av stuen. Loft: uinnredet loftstue, gang og 2 soverom. Garasje/redskapshus på 86 kvm. Den ene porten med ekstra takhøyde Hønsehus Potetkjeller Deler av grunnmur etter tidligere løe og silo I følge selger er det gjort en del oppgraderinger på boligen etter byggeår, bl.a: Utvendig: - Bygget ut boligen i 1994 (entrè, bad og stue) - Nytt yttertak (Decra) i 2016 - Ny pipehatt i 2016 - Nye vinduer på loft i 2016 - Ny terrassedør i 2016 - Bygget ny terrasse (2014) som er delvis overbygd - Ny drenering på 2 sider av boligen samt gravt på utsiden av huset Innvendig: - Nytt sikringgskap og automatsikringer (2011/12) - Forsterket tak i kjeller (del 1) - Pusset opp/renovert gang og 2 soverom på loft (isolert, nytt gulv, vegger og tak samt nye downlights) Boligen holder grei standard med tanke på alder, men trenger oppgraderinger (bl.a: bad som har setninger).

Beliggenhet

Beliggende i landlige og barnevennlige omgivelser på Avaldsnes. Kort avstand til bl.a: barnehage, barneskole, flyplassen og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Fra Avaldsnes sentrum: følg RV-47 sørover og ta til høyre i rundkjøringen i retning flyplassen inn på Helganesvegen. Ta så til høyre med en gang inn på Vågevegen. Boligen kommer så på venstre side etter 450 meter.

Parkeringsforhold

I stor garasje samt på gårdsplass

Oppvarming

Vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer medfølger ikke i handelen - I følge selger er det en gammel brønn i den ene del 1 av kjeller. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette