Veavågen - Påkostet og flott enebolig over 3 plan - 5 soverom - Stor og usjenert terrasse

Austre Veaveg 100

Primærrom 155 m²
Bruksareal 155 m²
Tomt 660 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1951
Prisantydning kr 1 890 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over 3 plan og inneholder: Kjeller: gang, vaskerom, 2 soverom og stue/soverom. Hovedetasje: gang, bad, stue og kjøkken. Loft: gang/tv-stue og 2 soverom. I følge selger (og forrige selger) er det gjort store oppgraderinger på boligen de senere år (2009-2015) , bl.a: Utvendig: - Lektet ut og ny kledning (2010/2011) - Nye takpanner (2011/2012) - Skiftet en del vinduer (2010) - Ny drenering mot nord - Store terrasser - Fikset vanntrykk (ny anboringsklemme) og stoppekran i 2019 - Nytt gjerde (etter 2016) - Nytt steinbelagt inngangsparti - Ny grus på gårdsplass Innvendig: - Nye vann og avkløpsrør - Nytt elektrisk anlegg - Stort og flott bad (2010) - Lyst og lekkert IKEA-kjøkken m/integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin, stekeovn, platetopp, mikro, samt at kjøleskap/frys også medfølger). Nye downlights (LED) i 2019. - Resterende oppholdsrom er også påkostet/pusset opp i samme periode. - Montert skittentøyssjakt - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen. Boligen holder meget god standard med tanke på alder, men trenger noen oppgraderinger.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Veavågen. Gangavstand til bl.a: barnehage, barneskole, idrettsanlegg, butikker og kjøpesenter.

Adkomst

Ta inn mot Veavågen ved Spar-bygget på Veasletta inn på Austre Veaveg. Følg vegen ca 1 km og boligen kommer på venstre side.

Parkeringsforhold

På rommelig gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, vedfyring og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Deler av parkering/gårdsplass mot øst står på nabotomt. I følge selger så fikk han beskjed fra forrige selger om at han hadde en avtale med eier av nabotomt (muntlig) om at det er ok. Men det er altså ingenting skriftlig på dette, og ingen garanti. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette