Rekkehus med alt på ett plan - Vestvendt og solrik terrasse - Flotte omgivelser

Halvardstunet 4

Primærrom 53 m²
Bruksareal 63 m²
Tomt 166,50 m²
Boligtype KjedetEnebolig
Eierform Fast
Soverom 1
Byggeår 1977
Prisantydning kr 1 390 000

Innhold / standard

Leiligheten har alt areal på ett plan og inneholder følgende rom: Gang, soverom, bad og stue/kjøkken. Stor bod. Beskrivelse av innhold og standard: Stuen har utgang til terrasse som er vestvendt og har gode solforhold. Enkel, men nyere kjøkkeninnredning. Bad med fliser på gulv og ekstra baderomsinnredning.

Beliggenhet

Fra Halvardstunet er det gangavstand til det meste av det man til daglig har behov for. Kort avstand til Gardsenteret med dagligvarebutikk, apotek og frisør. Kort veg til bademuligheter i Kvalsvik, og flotte turmuligheter i Kyststien.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Fast parkering på parkeringsplass i tillegg til gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Denne eiendom eier ideell andel 1/56-del i 1106/22/244. Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Megler gjør særlig oppmerksom på at selger ikke har bebodd den eiendom som legges ut for salg. Selger har derfor ikke spesifikk kunnskap om eiendommen, og har i begrenset grad kunnet supplere og/eller kontrollere opplysningene i denne salgsoppgaven.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 34 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 35 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette