Øvre bydel - Stor endeleilighet med 2 (3) soverom og enkel adkomst – Sentral og populær beliggenhet med bussforbindelse like utenfor og gangavstand til sentrum

Fjellvegen 33

Primærrom 87 m²
Bruksareal 90 m²
Tomt 10599 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 290 000
Andel fellesgjeld kr 165 858
Totalpris kr 1 455 858
Felleskost kr 3 300

Beskrivelse/detaljer

Her har du muligheten til å sikre deg en stor endeleilighet med enkel adkomst i trygge og rolige omgivelser. Dette er opprinnelig en 4-roms leilighet og størrelsen på leiligheten åpner for mange muligheter og ulike planløsninger. Sentralt beliggende både i forhold til sentrum og flotte turområder, samt et svært godt kollektivtilbud like utenfor døren.

Innhold / standard

Vindfang, gang, stue, kjøkken, soverom (enkelt å dele opp til 2 soverom), hovedsoverom, bad og toalett. Bod nede i kjeller merket med leilighetsnr «H0101». Beskrivelse av innhold og standard: Stuen er av god størrelse og har utgang til en usjenert balkong. Det er parkett på gulv i gang og stue. Stue og gang er nylig malt. Kjøkkenet er i god stand og fremstår pent brukt. Det er rikelig med skap og benkeplass. Ved vinduet på kjøkkenet er det plass til spisebord. Hovedsoverommet har stor stedbygd garderobe og stort garderoberom/bod. Det er direkte adkomst fra soverommet til badet. Det andre soverommet har vært lite i bruk og har en eldre standard. Opussing må påregnes. Badet har fliser på gulv og nyere dusjkabinett. Toalettrommet er adskilt fra badet.

Beliggenhet

Høyblokkene i øvre bydel. Fra høyblokkene er det kort avstand til det meste i og rundt sentrumskjernen. En kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som medfølger. Kort gange opp til Djupadalen. Djupadalen er perfekt for koselig spaserturer og er inngangsporten til byheiene for mer krevende turer. Det går turløype opp til Vardafjellet med flott natur og panoramautsikt over Haugesund. Gode bussforbindelser til Raglamyr og sentrum hvert 15. min.

Adkomst

Høyblokkene er enkelt å finne og ligger i området med Vardafjell VGS og sykehjemmet. Er du i annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker opp kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Like utenfor bygget er det felles parkeringsplass, og mulighet for å leie carport via borettslaget.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- De hvitevarer som står på kjøkken under visning medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Eiendommen selges på vegne av dødsbo. Det informeres om at selgere er arvinger og dermed har begrenset kunnskap om eiendommen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 7 235

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette