Skeisvann - Nyoppusset og lekker leilighet med luftig og åpen beliggenhet. Stor solrik terrasse mot vest. Nyere Kvikk kjøkken.

Oddagata 32 B

Primærrom 65 m²
Bruksareal 72 m²
Tomt 6040,3 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1947
Prisantydning kr 1 330 000
Andel fellesgjeld kr 329 738
Totalpris kr 1 659 738
Felleskost kr 4 100

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og betydelig oppusset - Super beliggenhet i 2. etasje - Stor solrik terrasse med utsikt - Romslig stue med varmepumpe - Lekkert Kvikk kjøkken - Pent bad med vegghengt toalett og dusjkabinett - Stort soverom med skapplass - Gjesterom på loft - Rolig og sentral beliggenhet

Innhold / standard

Lekker og betydelig oppusset 2(3)-roms leilighet i 2. etasje. Her bor du lyst og luftig med utsikt over nærområdet. Leiligheten inneholder entre/gang med garderobeplass. Bad/wc med fliser på gulv, varmekabler, vegghengt toalett og dusjkabinett. Stort soverom med rikelig av skapplass. Lekkert Kvikk kjøkken med god skap og benkeplass. Stuen har rikelig med plass for sofagruppe og spisestue. Spotkiste i tak. Pipen er nylig rehabilitert med stålrør. Varmepumpe og vedovn (kamin) i stuen. Utgang til en hærlig lun og solrik terrasse med utsikt. Det er automatsikringer. Leiligheten har i tillegg ett loftsrom (gjesterom), en loftsbod og 2 kjellerboder.

Beliggenhet

Meget attraktiv beliggenhet rett ovenfor Vardhallen med kort gangavstand til skoler, idrettsanlegg, butikker, flotte turområder i Vangen og Djupadalen og sentrum.

Adkomst

Eiendommen ligger på østsiden av Rogalandsgaten mellom Skjoldavegen og Skeisvannsvegen. Ta inn Oddagaten og første vei til venstre. 32 B ligger da som andre 4-mannsbolig på venstre side opp bakken.

Parkeringsforhold

Parkering på fellestomt.

Oppvarming

Varmepumpe og vedovn/kamin i stuen. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Borettslaget har nylig tatt opp lån i forbindelse med utvendig renovering. Borettslaget er ikke tilknyttet sikringsordning og medlemmer i borettslaget vil være felles ansvarlige for felles gjeld. Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette