NY PRIS! Flott og velholdt enebolig med sentral beliggenhet på Torvastad- Pent opparbeidet tomt- Garasje

Trondsvegen 9

Primærrom 177 m²
Bruksareal 220 m²
Tomt 910 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1982
Prisantydning kr 2 750 000

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vaskerom, gang, kjellerstue, bad og soverom x2. 1. Etasje: Vindfang, gang, kjøkken, stue, bad, wc og soverom x2. Parker bilen i lukket garasje i flukt med boligen, eller i stort asfaltert gårdsrom, og ta deg videre inn i denne kjekke familieboligen. Boligen ligger i et barnevennlig område, med sentral beliggenhet. Her har man umiddelbar nærhet til det viktigste, og i tillegg trygg skoleveg for barna opp til nye Torvastad Skole og Kulturarena. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt, både utvendig og innvendig. Romslig og lys gang. Her er det godt med oppbevaringsplass i ny skyvedørsgarderobe fra 2015. Stor stue med plass til tv krok, spisebord og salong. Flott plassbygd ildsted. Parkett på gulv, lyse overflater, utgang til skjermet terrasse og adkomst til kjøkken. Godt med vindusflater i stue. Kjøkkenet er av nyere dato, har lyse og tidsrike fronter, har integrerte hvitevarer, og fremstår som moderne. Bad like ved 2 av boligens soverom. Utgang til lun, solrik og skjermet terrasse fra hovedsoverom. Terrassen har også overbygg, slik at en kan sitte ute selv om været ikke viser seg fra sin beste side. Utgang til terrasse fra stuen også. Stue, kjøkken, gang og soverom i 1. Etasje opplyses å være pusset opp i 2015. I kjelleren har man et stort og praktisk vaskerom med utgang. Stor kjellerstue. 2 soverom like ved kjelleretasjens bad. Gode muligheter for oppbevaring i matbod og verktøyrom. Boligen fremstår som godt vedlikeholdt.

Beliggenhet

Trondsvegen 9 ligger fint til i meget rolige og populære omgivelser på Storasundfeltet på Torvastad. Området er perfekt for barnefamilier, med barnehage, nye Torvastad skole og kultursenter, idrettsanlegg og lekeplasser like i nærheten. Dagligvarebutikk finner man også bare en kort spasertur unna. Benytt deg også av fantastiske turmuligheter i naturskjønne omgivelser i Bjørgene, som også har lysløype.

Adkomst

Fra Hgsd: kjør over Karmsund bro og ta første avkjørsel til høyre. Ta så til høyre i rundkjøringen inn på Storasundvegen. Følg vegen ca 2 km og ta til venstre inn på Bjørgevegen, like ved Kiwi-butikken. Etter ca 400 m, sving til høyre inn på Trondsvegen. Boligen kommer på høyre hånd etter ca. 100 meter. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I lukket garasje og stort asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - I takstrapporten på side 6 er det oppgitt at ytterdør er fra 2012. Det riktige er 2014. - Innredning i kjeller loft avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette