Kolnes - Innflytningsklar, påkostet topp- og endeleilighet - Fantastisk, panorama sjøutsikt - Heis og carport!

Skrevegen 69 F

Primærrom 65 m²
Bruksareal 65 m²
Tomt 2520 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 4
Byggeår 2013
Prisantydning kr 2 290 000
Andel fellesgjeld kr 11 807
Totalpris kr 2 301 807
Felleskost kr 1 900

Visning

23. mai 2019 kl. 17:45 til 18:15

Beskrivelse/detaljer

Leiligheten ligger fint til på ende og i toppetasjen omringet av flott natur. Sjelden og helt fantastisk utsikt utover Førresfjorden, sjøen og fjellandskapet. Bygget i 2014, holder meget god standard og er påkostet langt utover standard. Nydelig en-stavs parkett på gulv, tidsriktige fargevalg på vegger, Rålekkert kvalitetskjøkken fra Schmidt og nydelig, helfliset bad. God planløsning som inneholder gang, vaskerom, bad, 2 soverom og stue/kjøkken. Carport med tilhørende bod på 5 kvm. Velkommen på visning av Skrevegen 69F!

Innhold / standard

I toppetasjen og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 2 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Når en trør inn inngangsdøren til denne strøken leiligheten i Skrevegen 69F får en umiddelbart nydelig utsikt mot sjøen, over til Dragavika og videre innover fjellandskapene. Når en har tatt inn utsikten vil en videre legge merke til de tidsriktige fargevalgene på vegger og ett særdeles fint gulv i en-stavs parkett. I gang har en plass til sko og annet yttertøy i innfelt skyvedørsgarderobe. De to nærmeste rommene er soverom og trukket mot vest vekk vei og mot naturen. Romslig hovedsoverom med god plass til to nattbord, dobbeltseng og med stor skyvdørsgarderobe fra vegg-til-vegg med praktisk Langlo innredning. Skyvedørsgarderoben har speil-fronter som løfter en allerede god romfølelse. Nydelig og ikke minst helfliset bad med behagelige flisevalg i grå fliser på gulv og beige veggfliser. Badet har varmekabler i gulv, sideskap, pen innredning, speil med belysning, vegghengt toalett og dusjkabinett med rainshower. Dør videre fra bad til vaskerom med belegg på gulv og malte vegger. Det er satt inn innredning og det er plass til vaskemaskin og tørketrommel i rommet. Glassdør fra gang til usedvanlig herlig kjøkken/stueløsning. Mot øst har en 6 m vindusflater for maksimal utnyttelse av denne herlige utsiktsbeliggenheten. Snakk om utsikt! Sjø og fjell så langt øye kan se og beliggende i toppetasjen har en fri utsikt mot himmelen. I rommet har en plass til mindre spisebord og stort sofahjørne. Utgang til herlig terrasse med gode solforhold morgen- og dagtid. Rålekkert Schmidt kjøkken med tre-aktige fronter oppimot hvite overskap. En fin kontrast. Videre har kjøkkenet hvit benkeplate samt god skap- og benkeplass. Integrert platetopp, komfyr, oppvaskmaskin og kjøl/fryseskap. - Leilighetskompleks og leilighet oppført i 2014 som holder god/høy standard. - Lagt en-stavs parkett på alle rom i leiligheten og med listfrie overganger på vegg/tak. - Parketten er oppgradert fra standard og leiligheten har oppgradert innerdører fra standard. - Leiligheten er oppgradert med downlights i tak i gang, bad, stue og kjøkken. - Satt inn skyvedørsgarderobe i både gang og på hovedsoverom. - Nydelig, helfliset bad med moderne flisevalg og innredninger. - Badet har oppgraderte flisevalg, sideskap, innredning, vegghengt toalett og dusjkabinett. - Oppgradert og strøken kjøkken fra kvalitetsleverandøren Schmidt. - Leiligheten har innlagt Altibox, balansert ventilasjon, rør-i-rør system og sikringsskap med automatsikringer.

Beliggenhet

Skrevegen 69F ligger fint til i øverste etasje helt privat på ende og i naturskjønne omgivelser på Kolnes. Omgivelsene er vakre og leiligheten byr på en utsikt de fleste kun kan drømme om. Her kan en nyte en slående utsikt utover hele Førresfjorden og over til Høie og Fjellandskapene mot øst. Her har en sjø så langt øye kan se både mot nord og sør. Beliggende i fjellsiden med natur i alle kanter og utsyn mot sjø- og fjellandskap bor en virkelig i ett med naturen. På Kolnes bor en litt på landet samtidig som en har kort avstand til de fleste fasiliteter på Haugalandet. Beliggende midt mellom Raglamyr og Aksdal. På Raglamyr finner man de fleste servicetilbud og fasiliteter i bl.a. Amanda storsenter, bensinstasjon, flere dagligvarebutikker, apotek, post og bank. I Aksdal har en Tysværtunet Kulturhus, med badeland, bibliotek og kino. Et svært barne- og familievennlig område, kun ett par minutters gange til boligfelt på Døle og Hestfaret. Trygg gangveg til barnehager og barneskole. Rutebusser og skolebusser til Kolnes barneskole, Vormedal ungdomsskole og de videregående skolene går like nedenfor leiligheten. I nærområde er det et godt miljø samt gode aktivitetstilbud for barn og ungdom. Aktiv idrettsklubb i Kolnes IL som har et idrettsanlegg med både kunstgress, hall og grasbane. Golfbanen har seilt opp som et populært samlingspunkt.

Adkomst

Følg E134 i retning øst mot Aksdal, passer kommunegrensen og vannet Toskatjørn på venstre side av veien. Ta deretter første avkjørsel til høyre ved skiltning mot Kolnes, hold mot venstre. Følg veien nedover og en får leilighetskomplekset på høyre side av veien. Leiligheten ligger i øverste etasje helt mot sør (motsatt side av innkjørselen). Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass under tak i carport med tilhørende bod på 5 kvm.

Oppvarming

Varmekabler på bad. Varmepumpe i stue. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Eierskiftegebyr kjøper - beløp må sjekkes kr 2 850
Total kr 3 900

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette