Åkrehamn - Nyere lekker selveierleilighet med alt på ett plan - 3 soverom - carport!

Rindatunet 20

Primærrom 85 m²
Bruksareal 87 m²
Tomt 2500 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2015
Prisantydning kr 2 300 000
Felleskost kr 500

Innhold / standard

Leiligheten inneholder gang, tre soverom, bad med direkte inngang til vaskerom, stue samt kjøkken. Carport med tilhørende bod, samt utvendig bod ved entrè. Felles redskapsbod. Leiligheten har gjennomgående god standard. Kjøkken: Lys og lekker kjøkkeninnredning fra HTH med integrert koketopp og bakovn. Kjøleskap medfølger. Kjøkkenet har rikelig med skap- og benkeplass, og det er god plass til spisebord. Stue: Stuen er i åpen løsning til kjøkkenet og fremstår som romslig. Det er varmepumpe i stue samt utgang til kjekt uteområde. Det er plass til flere sittegrupper i stuen. Soverom: Leiligheten har totalt tre romslige soverom. Bad/ vaskerom: Flott baderom med toalett, vask i seksjon samt dusjkabinett. Det er spotlights i tak på bad og varmekabler i gulv. Vaskerom i tilknytning bad via skyvedør.

Beliggenhet

Sentral beliggenhet i Åkrehamn med kort avstand til blant annet Åkrahallen, Åkrasand, sentrum, skoler og barnehager.

Adkomst

Ta inn på Slettebøvegen sør for Åkra gamle kirke. Ta så inn til venstre på Rindavegen. Følg veien og eiendommen vil komme på venstre side.

Parkeringsforhold

Parkering i carport og på sameiets felles gjesteparkering.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Varmepumpe i stue og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger handelen. Det gis ingen garanti på disse. Det foreligger kulturminne/ SEFRAK på eiendommen. Kulturminner som er registrert i SEFRAK- registeret er i hovedsak bygninger eldre enn år 1900. Status på eiendommen: ruin eller fjernet objekt. Bygningen er fjernet. Selger opplyser om at det er funnet fukt i taket i utvendig bod. Sameiet er på sak og skal undersøke dette nærmere.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 57 500
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 58 670

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette