NY PRIS! Delikat og lekker selveierleilighet med solrik beliggenhet - Leiligheten har nytt bad i 2016 - 2 soverom!

Viljarshaugen 11 C

Primærrom 64 m²
Bruksareal 67 m²
Tomt 4593,8 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2006
Prisantydning kr 1 945 000
Felleskost kr 1 045

Visning

23. oktober 2018 kl. 17:45 til 18:15

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og lettstelt selveierleilighet - Fri beliggenhet i andre etasje - Nytt bad i 2016 - 2 soverom - solrik terrasse - Sentral beliggenhet - Sportsbod

Innhold / standard

Boligen er innredet over en etasje, og inneholder følgende: 2. etasje: gang, soverom x2, bad, stue og kjøkken. Parker bilen på leilighetens faste biloppstillingsplass, og ta deg videre opp trappen til Viljarshaugen 11 C. Leiligheten fremstår i sin helhet som delikat, og har god standard. Det første som møter en i denne leiligheten, er en lys og pen gang, med parkett på gulv. I gangen har man god plass til å henge av seg yttertøy og sko. Malte overflater, med flott gråtone. Boligens bad opplyses av selger å være pusset opp i 2016. Badet fremstår som meget delikat, er fullfliset og har en flott baderomsinnredning. Det er montert inn dusjkabinett, og fuktalarm. Like ved badet, finner man leilighetens 2 soverom. Begge av god størrelse, med parkett på gulv og tidsriktige fargevalg. Hovedsoverommet er av ekstra god størrelse, godt med vindusflater og tilstøtende bod som fint kan benyttes som walk-in-closet. Romslig stue med samme utstrakte bruk av parkett på gulv som resten av leiligheten. Dette skaper en flott helhet, leiligheten gjennom. Spotter i tak. I stuen har man uten problemer plass til en stor sofagruppe. Veggene er malte i en stilig mørk blåtone. En meget flott vedovn setter stemningen, og sørger for den rette varmen på kalde høst og vinterkvelder. Fra stuen har man direkte utgang til en kjekk og skjermet terrasse, med svært gode solforhold. Nyt solen under grillmåltidene sommerstid, hele måltidet gjennom. Leiligheten har innlagt fiber fra Altibox. (sameiet skal over til Get) Praktisk kjøkken, med stor nok plass til å kunne ha spisebord, uten at det på noe særlig vis virker inn på romfølelsen. Leiligheten har gjennomgående arealeffektive løsninger, hvilket kommer godt frem i hvordan man har valgt å løse overgang fra stue til kjøkken. Kjøkkenet er av typen Norema, og har integrert komfyr, platetopp, oppvaskmaskin. Kjøleskap medfølger også handelen. Praktisk sportsbod finner man på veg mot parkeringen. Denne har meget god takhøyde, slik at man her kan lage praktiske hylleløsninger for en mer optimalisert bruk av denne. God plass til dekk, sykler, hagemøbler og det man ellers ønsker å lagre.

Beliggenhet

VIljarshaugen 11 C har en meget sentral beliggenhet, like utenfor sentrumskjernen i Haugesund. Her ligger man maritimt til, i rolige omgivelser, kun en spasertur unna det Haugesund sentrum har å by på. Like i nærheten finner man blant annet butikker, treningssenter, frisør mm. Kort kjøretur unna Raglamyr. Leiligheten har en solrik beliggenhet, og man har her sol store deler av dagen. Nyt solen fra leilighetens terrasse, hvor man på grunn av terrassens beliggenhet i andre etasje, sitter svært skjermet fra naboene.

Adkomst

Fra sentrum, følg Salhusvegen sørover, ta til høyre inn ved Viljarshaugen. Følg veien og ta sving til venstre. En får da Viljarshaugen og denne leiligheten i andre rekke på høyre side av veien. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Fast biloppstillingsplass.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette