Presthaug / Solvang - Lys og pen 3-roms leilighet i 2. etasje. Solrik terrasse med utsikt. Barnevennlig og rolig beliggenhet

Presthaugvegen 4 C

Primærrom 76 m²
Bruksareal 76 m²
Tomt 10178 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Rom 3
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 1970
Prisantydning kr 1 490 000
Andel fellesgjeld kr 182 802
Totalpris kr 1 672 802
Felleskost kr 3 647

Beskrivelse/detaljer

- Romslig stue med flott peisovn - Stor solrik terrasse - Kjøkken med flott Norema innredning - Stort bad/vaskerom - 2 gode soverom med skapplass - Optimal beliggenhet i 2. etasje

Innhold / standard

Dette er en meget pen og praktisk 3-roms leilighet i 2. etasje. Leiligheten består av entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 2 gode soverom med skapplass. Opprinnelig vaskerom og toalett er slått sammen til et stort fliselagt bad med varmekabler og badekar. Eget separat vaskerom med skapplass. Meget pent og praktisk hvit kjøkken med rikelig av skap og benkeplass. Oppvaskmaskin og spiseplass. Stuen har god plass for sofagruppe og spisestue. Utgang til stor solrik vestvendt overbygget terrasse. Flott utsikt. Det er i tillegg 2 kjellerboder til leiligheten.

Beliggenhet

Meget attraktiv og rolig beliggenhet på Presthaug - Solvang. Området byr på nærbutikk på Sørhaug, flotte turområder på Vardafjellet og Djupadalen, barnehage, Solvang skole. Kort avstand til flere butikker, sentrum m.m.

Adkomst

Fra Skjoldavegen tar du inn ved Solvang legekontor (Presthaugvegen). Ta forbi barnehagen. Presthaugvegen 4 C ligger da i første blokken du kommer til på venstre side.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på borettslagets grunn. Borettslaget har også garasjeplasser som leies ut etter venteliste.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkken medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Medlemsfrist 7 dager. Skjema må fylles ut og leveres Haubo innen fristen for å benytte forkjøpsrett. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Forhåndsprøving av forkjøpsrett kr 7 063
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 8 095

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Kart

Del dette