3 roms velholdt leilighet med flott utsikt + carport m/bod

Lensmannsvegen 127

Primærrom 93 m²
Bruksareal 98 m²
Tomt 5033 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2014
Prisantydning kr 2 150 000
Felleskost kr 1 259

Beskrivelse/detaljer

- Fint beliggende på det nye byggefeltet i Isvik, Skjold - tidligere kalt Isvik Hageby 4. - Leiligheten ligger på bakkeplan og inneholder: Gang, 2 soverom, stort vaskerom med flislagt gulv, stort bad med flislagt gulv og stue/kjøkken med åpen løsning og utgang til overbygget terrasse mot vest med glasskyvedører mot nord. - Carport har betongdekke og uttak for sentralstøvsuger, vannkrane og ekstra bod i bakkant. Asfaltert innkjørsel/parkering. - God standard og velholdt. Balansert ventilasjonsanlegg med varmegjenvinning, rør i rør, vedovn, plissè gardiner, eikeparkett på alle gulv som ikke har fliser og malte gipsplater på vegger.

Innhold / standard

Inngang til gang med dobbelt garderobeskap. Et dobbelt soverom med to doble garderobeskap. Stort vaskerom med flislagt gulv med varmekabler, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, sluk, sentralstøvsuger og ventilasjonsanlegg er plassert her. Stort bad med WC, dusjhjørne og baderomsinnredning med fire underskap og to speilskap. Fliser og varmekabler på gulv. Baderomsplater på vegg. Dobbelt soverom med rullegardin i vindu og to doble garderobeskap. Stue/kjøkken med åpen løsning, vedovn med glassfront, skade i parkett etter lekkasje fra kjøleskap, kjøkkeninnredning med int. stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin, halvannen nedfelt vask og skaper helt til taket. Plissè gardiner i vindu. Utgang via balkongdør til overbygget terrasse mot vest. Glass-skyvedører mot nord. Singlet foran terrassen. CARPORT: Carport med betonggulv, innlagt belysning, utgang for sentralstøvsuger, ekstra stikk-kontakter og vannkrane. Bod innenfor carporten. Hele leiligheten har eikeparkett på gulv og malte gipsplater på vegger. Leiligheten fremstår velholdt med lite slitasje, men har en fuktflekk på parketten i hjørnet der hvor kjøleskapet stod. Takstmannen har målt etter fuktighet og det var helt tørt. Kommunalt vann, kloakk og vei. Carport på 18 kvm. kommer i tillegg til oppgitt bruksareal. Rør i rør system. Balansert ventilasjon med varmegjenvinning. Takstmanns konklusjon: "Kjekk leilighet på bakkeplan med stort vaskerom og bad. Leiligheten har normal elde, men fremstår som velholdt. Det er ikke registrert noe unaturlig fukt og leiligheten er i normal god stand".

Beliggenhet

Fint beliggende på det nye byggefeltet i Isvik, Skjold - tidligere kaldt Isvik Hageby 4. Området består stort sett av nyere eneboliger med noen noen leiligheter og delte boliger. Mange barnefamilier i nærområdet. I gangavstand fra boligen finner en alt en trenger. Fra skole, barnehage, butikk, bank, cafè, kirke og ikke minst et stort idrettsanlegg som har gjennomgått en betydelig oppgradering sponset fra lokale næringslivsaktører som bl.a. Haugesund Sparebank. Her er/blir det laget skatepark, kunstgressbane, sandvollyballbane, løpebane, ny fotballbane, tennisbane, basketballbane samt eksisterende nybygget idrettshall.

Adkomst

Eiendommen ligger i det som tidligere ble kalt Isvik Hageby 4 som ligger over E134 med innkjørsel mot høyre etter ca. 200m i retning Vikebygd fra Haugesund Sparebank i Isvik. Her er skilt merket med "Isvik Hageby I-III" (Skiltet er ikke oppdatert med Isvik Hagby IV). Følg denne veien helt til endes og en får boligen på høyre hånd. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

I carport

Oppvarming

Vedovn i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet som står der på visningen medfølger i handelen - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette