ISVIK: Utsiktseiendom med enebolig, garasje og en nydelig parklignende hage.

Vikevegen 24

Primærrom 141 m²
Bruksareal 204 m²
Tomt 2238 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1962
Prisantydning kr 1 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Tomta er meget fint opparbeidet med en parklignende og stor hage. Asfaltert bakke opp til huset. - Innh. 1. etg.: Vindfang, gang, soverom, stue m/ utg. terrasse, kjøkken og bad. Loft: Gang og 2 soverom. Kjeller: 4 kjellerrom. - Sentralt beliggende i Isvik, Skjold. - Oppussing/renovering bør påregnes. - Det foreligger tinglyst "rett til båtfeste på strandlinjen nedenfor parsellen etter nærmere påvisning" ihht dagbok nr. 29.08.1960 2365.

Innhold / standard

Skifertrapp opp til lite vindfang med belegg på gulv og tapetserte vegger. Gang med trapp opp til loftsetasjen, teppe på gulv, tapetserte vegger og liten garderobe for klesoppheng. Dobbelt soverom med belegg på gulv, innebygde skaper, panelovn og tapetserte vegger. Stue med nyere vedovn med glassfront, varmepumpe, flott utsikt rett ut på fjorden og ned i hagen. Bue skiller spisestue fra finstue. Finstua har teppe på gulv og tapetserte vegger og spisestua har eikeparkett på gulv og utgang til terrasse. Kjøkken med eikeparkett på gulv, eldre kjøkkeninnredning med dobbel nedfelt vask i aluminiumsbenkeplate rundt vasken. Resten av innredningen har benkeplate av eikeparkett. Fliser mellom innredningene. Spiseplass på kjøkken. Bad med dusjkabinett, belegg på gulv, våtromstapet, baderomsinnredning med dobbelt underskap, to speilskap og wc. Loft: Trapp opp til romslig gang med innebygde skaper, takvindu og belegg på gulv. Soverom2 med innebygde skap, panelovn, belegg på gulv, tapetserte vegger og utgang til balkong. Soverom3 med belegg på gulv, tapetserte vegger, panelovn og innebygde skap. Soverom4 med belegg på gulv, tapetserte vegger, panelovn og innebygde skap. Kjeller: Trapperom ned fra gangen i 1. etg og ned til romslig kjellerrom med betonggulv, blanding av panel og pusset betong på vegger. Stort kjellerrom med betonggulv, betong/murstein på vegger. Nye pvc vinduer og egen utgang til nedsiden av huset. Arbeidsbenk. Kjellerrom med betonggulv og pussede betongvegger, opplegg for vaskemaskin og sluk i gulv. Kjellerrom med malt betonggulv, malte betongvegger, vvb og plass til ekstra fryseboks og kjøleskap. Garasje: Frittstående garasje med port. Stående trekledning og liggende trekledning i møne. Eternitt på tak. Boligen fremstår som et renovering/oppussingsprosjekt. Noen nye pvc vinduer. De fleste vil nok renovere bad, lage skikkelig vaskerom og pusse opp kjøkken, stue og soverom. Høy fukt i gulv/nedre del av vegg på vaskerom i kjeller. Drenering bør utbedres dersom kjeller ønskes innredet. Viser også til vedlagt tilstandsrapport fra takstmann.

Beliggenhet

Boligen ligger med en fantastisk utsikt ut på fjorden og i Isvik sentrum.

Adkomst

Man tar inn ved banken og følger gang- og sykkelstien vestover ca 50m. Avkjørsel opp til eiendommen på høyre hånd.

Parkeringsforhold

I garasje og på egen tomt.

Oppvarming

Nyere vedovn i stue og varmepumpe. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det foreligger tinglyst rett til å grave brønn og legge vannledning på 166/3. Det er tinglyst gjerdeplikt. Det er tinglyst forbud mot å drive kjøpsmannshandel på eiendommen - ihht dagbok nr. 16.08.1960 2197. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette