SØRE BYDEL - Lekker og tiltalende andelsleilighet over 2 plan. Betydelig oppusset. Usjenert terrasse mot vest.

Valhallgata 3

Primærrom 81 m²
Bruksareal 81 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 2
Etasje 3
Byggeår 1954
Prisantydning kr 1 750 000
Andel fellesgjeld kr 84 829
Totalpris kr 1 834 829
Felleskost kr 3 484

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og betydelig oppusset leilighet over 2 plan - Stort IKEA kjøkken med integrerte hvitevarer - Bad med fliser på gulv, varmekabler og dusjkabinett - 2 gode soverom hvorav det ene med "walk in closet" - Solrik balkong mot vest med utsikt - Rolig og barnevennlig beliggenhet rett innenfor bomringen - Kort vei til butikker, sentrum m.m. -

Innhold / standard

Særdeles lekker og tiltalende leilighet som er betydelig oppusset i 2013 - 2014. Leiligheten går over 3. og 4. etasje. Leiligheten inneholder vindfang med garderobeplass, kjøkken med pen hvit inredning fra IKEA med integrert komfyr, micro, oppvaskmaskin, platetopp, kjøleskap og frittstående fryser. Rikelig med skap og benkeplass. Spiseplass. Marmorfliser over benkeplate. Lys stue med utgang til vestvendt balkong med flott utsikt. Flott peisovn. God plass for sofagruppe og spisestue. Trapp opp til 4. etasje med gang, bad/wc med fliser på gulv, varmekabler, dusjkabinett og opplegg for vaskemaskin. 2 gode soverom hvorav det ene er opprinnelig 2 soverom som er slått sammen til et "master bedroom" med stor walk inn closet. Det er i tillegg en stor kjellerbod.

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et populært boligområde med gangavstand til sentrum. Barnehage og skoler like i nærheten. Kort avstand til butikker og offentlig kommunikasjon. Lekeplass rett utenfor.

Adkomst

Fra Karmsundgata tar du inn ved WF Motor. Følg veien innover og Valhallgata 3 ligger som blokk nr. 2 på høyre side.

Parkeringsforhold

Meget gode parkeringsforhold på borettslagets grunn.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming og peisovn. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet, unntatt fryseboksen medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Knagger "Hang it all" medfølger ikke i handelen. - 6 stk. kjøkkenstoler medfølger i handelen. Borettslaget er tilknyttet sikringsordning.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette