Kvalasenteret - Attraktiv 4-roms takleilighet med garasjeplass, heis og atriumsterrasse

Austrheimvegen 8

Primærrom 88 m²
Bruksareal 88 m²
Tomt 4333,7 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 2018
Prisantydning kr 1 475 000
Andel fellesgjeld kr 1 794 000
Totalpris kr 3 269 000
Felleskost kr 4 617

Innhold / standard

Særdeles velholdholdt og praktisk 4-roms leilighet på taket av Kvala senter. Garasjeplass i kjeller og heis opp til etasjeplan. Utenfor leiligheten er det en stor atriumsterrasse med tilhørende utvendig bod. Leiligheten inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobeplass. 3 gode soverom, hvorav det ene med rikelig av skapplass i skyvedørsgarderobe. Bad/wc med varmekabler og dusjvegg. Separat vaskerom. Meget godt med skap og benkeplass på kjøkken. Flott Aubo innredning. Integrerte hvitevarer. God spiseplass. Dør ut til en inntrukket balkong med tak over. Delvis åpen løsning mot stuen. God plass for sofagruppe. Det er vannbåren radiatorvarme. Sprinkleranlegg. Leiligheten er påkostet ut over normal standard. På taket finner man også en felles takterrasse med sittegrupper, lekeplass og beplantning. På taket av Kvala senter bor du lettvint med livsløpstandard, butikker i etasjen under, gode bussforbindelser og flott turmuligheter.

Beliggenhet

Super beliggenhet på taket av Kvala senter med bl.a matbutikk. Gode bussforbindelser og flotte turområder.

Adkomst

Ta inn ved Cirkel K på Kvala og inn mot senteret. Inngangen til leilighetene ligger ved senterets venstre side.

Parkeringsforhold

En P-plass i felles garasjeanl.

Oppvarming

Radiatorvarme fra felles luft til vann varmepumpe. Varmekabler på bad. For øvrig elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@em-a.no
  • Mobil +4790559049

Del dette