VISNING AVLYST! (bud gitt direkte til selger) Enebolig med stor og solrik tomt - Stort gårdsrom og garasje!

Vågetunet 25

Primærrom 161 m²
Bruksareal 165 m²
Tomt 946 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1960
Prisantydning kr 1 490 000

Beskrivelse/detaljer

- Velholdt enebolig over tre etasjer - Ny takstein 2007 - Barnehager, skoler, og idrett like i nærheten! - Landlig beliggenhet med kort avstand til det meste! - Solrik, skjermet og pent opparbeidet tomt - Tomten er romslig (946 kvm) - Boligen fremstår som velholdt, med enkelte oppgraderinger de senere år - Parkering i stort gårdsrom, eller garasje Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vindfang, gang, vaskerom og kjellerstue 1. Etasje: Vindfang, wc, gang, stue og kjøkken Loft: Gang, bad og soverom x 3 stk. Velholdt bolig med sentral beliggenhet på Avaldsnes. Her bor man tilbaketrukket og i rolige omgivelser, men allikevel sentralt med alt av hva man trenger like i nærheten. Godt med parkering både i garasje og stort gruset gårdsrom. Bolig og tomt fremstår som godt vedlikeholdt og opparbeidet. Flott gressplen, og terrasse med utgang fra stue. Begge med gode solforhold. Takstein er byttet i 2007. Stue med parkett på gulv, vedfyr, nyere varmepumpe, tapetserte vegger og utgang til terrasse. Plass til både tv-krok, spisestue og salong. Inngang til kjøkken fra stuen. Kjøkkenet har en eldre innredning, men således praktisk. Frontene er i lys utførelse, og det er fliser på vegg over kjøkkenbenk. Sentralstøvsuger. Oppusset toalettrom i gang. God løsning med en toalettrom i denne etasjen! På loftet har man 3 soverom, samtlige av god størrelse, men hovedsoverom skiller seg ut. Dette også på grunn av strørrelse. Selger opplyser at dette tidligere var to soverom, som nå er slått sammen til et stort. Enkelt og greit bad like ved soverom. Dusjkabinett. Godt med lagring i kott i knevegger. I kjelleretasjen finner man en romslig kjellerstue og oppbevaringsmuligheter i bod. Her må man belage seg på noe arbeider tilknyttet gulv, som av takstmann opplyses å bære på noe fukt. Eget vaskerom i kjeller, og utgang fra kjellerdør.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til i etablert boligområde på Avaldsnes. Den sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, vedfyr og varmepumpe. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger ikke i handelen. - Selger har krysset av feil i egenerklæring, de skal ha Boligselgerforsikring.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette