Haugesund - Lys leilighet med god takhøyde og planløsning - 2 soverom - sentral beliggenhet!

Erling Skjalgssons gate 45

Primærrom 50 m²
Bruksareal 50 m²
Tomt 630 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Byggeår 1918
Prisantydning kr 990 000
Felleskost kr 266

Beskrivelse/detaljer

- Leilighet i første etasje med svært sentrumsnær beliggenhet. - Inneholder bl.a. 2 soverom, toalett, bad og åpen kjøkken/stue. - Holder grei/normal standard, må påregnes overflateoppussing. - Praktisk planløsning, godt lysinnslipp og med herlig takhøyde. - Flott helfliset bad og toalett med hvite fliser og varmekabler. - Romslig stue m/god plass til både sittegruppe og spisegruppe. - Felles kjeller med tilhørende bod til leiligheten på ca. 15 kvm. - Sentralt beliggende med kort avstand til Haugesund sentrum. - Lettstelt tomt hovedsakelig bebygd og med parkeringsplasser. Velkommen på Eiendomsmegler A visning!

Innhold / standard

Leiligheten ligger i Erling Skjalgssons gate 45 som er ett bygg med fire leiligheter. Denne leiligheten ligger i forhøyet første etasje og inneholder entré, 2 soverom, toalett, bad og delvis åpen kjøkken/stueløsning. Leiligheten holder normal standard, men det må påregnes enkel overflatefornying for et mer moderne uttrykk. Kjekk planløsning og god romfølelse med takhøyde på ca. 2,6 m. Gjennomgående store vindusflater i de fleste oppholdsrom gir også en god romfølelse og godt lysinnslipp. Flott helfliset bad med grå fliser på gulv og hvite fliser på vegg. Varmekabler, dusjkabinett, hvit baderomsinnredning og speil. Toalettrom er også lyst innredet med hvite fliser på vegg. Toalett og vask. Romslig stue med god plass til både spise- og sittegruppe. Delvis åpent mot kjøkken. Kjøkkeninnredning med kirsebærfronter, integrert komfyr og opplegg for oppvaskmaskin. Underetasjen er tegnet inn som fellesareal på seksjonering. Denne leiligheten har disponert et av rommene som bod. Areal utgjør ca. 15 kvm.

Beliggenhet

Leiligheten ligger like ved Hauge skole og rett utenfor sentrumskjernen. Med andre ord, en kort spasertur ned til Haugesund sentrum og alle fasiliteter som tilhører. I nærområde har en flere parker, fotballbaner og lekeplasser. Hauge skole har en rekke utvendige fasiliteter for barn, samt barnehage ligger like ved. Skoler i alle alderstrinn. Barneskole som nevnt, videregående skoler og Høyskolen Stord/Haugesund i sentrum. Kort gangavstand til populær badestrand i Asalvika. På varme dager kan en ta turen ned for en dukkert i denne rolige viken. Solrik mot vest og lunt for vind. Flotte turområder langs havet ut mot Kvalsvik. Gangavstand til Vangen, ishall, idrettsklubber og Haraldshallen. Vangen er perfekt for koselig spaserturer eller joggeturer. I varmere tider kan Vangen by på volleyballbaner, fotballbinger og bading m/stupebrett i de fleste høyder.

Adkomst

Følg Haraldsgata nordover forbi Byparken og videre opp Haugeveien. Etter Hauge skole ta tredje vei til høyre. Følg veien rett frem gjennom parkeringsplass og fortsetter en vil en treffe husvegg til Erling Skjalgssons gate 45. Leiligheten ligger i første etasje helt mot nord. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på fellestomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Integrerte hvitevarer medfølger i handelen. - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kjøper er gjort kjent med at eiere/selgere ikke har bebodd leiligheten. Kjøper er dermed innforstått med at det generelt kreves ekstra undersøkelsesplikt. - Sameiet har felles husforsikring (snr. 1 betaler 18,2%) og felles strøm (snr. 1 betaler 25%). Dette utgjør samlet ca. kr. 3200,- pr. år.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 24 750
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 6 500
Total kr 32 472

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Kart

Del dette