VISNINGSHELG! Innflytningsklar, tidsriktig leilighet på 95 kvm - Byggeår 2007/God standard - Stort, solrikt uteområde!

Øygarden 18

Primærrom 95 m²
Bruksareal 101 m²
Tomt 10562 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Etasje 1
Byggeår 2007
Prisantydning kr 2 190 000
Felleskost kr 500

Visning

22. november 2019 kl. 14:00 til 20:00

23. november 2019 kl. 12:00 til 18:00

24. november 2019 kl. 12:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Tiltalende, innflytningsklar leilighet med trappefri adkomst og stort, solrikt uteområde. Romslig på 95 kvm og inneholder hall, 3 soverom, vaskerom, bad og luftig kjøkken/stueløsning. God standard med nyere byggeår, helfliset bad, tiltalende kjøkken og tidsriktige overflater. Attraktiv beliggenhet med butikk i underetasjen og busstopp like ved. Utv. bod. Velkommen på visning av Øygarden 18!

Innhold / standard

Alt på et plan og inneholder: Gang, vaskerom, bad, 3 soverom og åpen kjøkken/stueløsning. Utvendig bod i bygget rett ovenfor leiligheten. Bod innerst til venstre på 6 kvm. - Nyere leilighet og leilighetsbygg oppført i 2007. - Flytt rett inn. Leiligheten holder god standard. - Herlig takhøyde på tett opptil 2,6 m i leiligheten. - Vegger og tak i hele leiligheten ble malt i 2014. - Malt kontrastvegger i gang, sov 1 og stue 2019. - Lik parkert på gulv soverom, stue og kjøkken. - Fliselagt gang og fliser på gulv på vaskerom. - Gjennomgående store vinduer i leiligheten. - Moderne listfrie overganger og lyse vegger. - Flott, helfliset bad fra 2007 av god størrelse. - Nydelig, stort kjøkken med intgrt. hvitevarer. - Oppvaskmaskin fra 2016 og kjøl/frys fra 2014. - Det er sentralstøvsuger og automatsikringer. - Meget godt isolert gir lave strømkostnader. - Innlagt tv og internett fra Altibox i leiligheten. - Det er tilkobling for internett på soverom og i stue. - Balansert ventilasjon. Varmtvannstank fra 2017.

Beliggenhet

Øygarden 18 har flott beliggenhet over dagligvarebutikken Prix, gangavstand til Avaldsnes sentrum og med god bussforbindelse like ved hovedveien. Her ligger med andre ord det meste til rette for en lettstelt tilværelse. Stor terrasse i forkant av leiligheten med god plass til utemøblement og med tilkobling for evt. gassgrill. Sol fra tidlig morgen til ca. 19:00 sommerstid. Like over veien finner en boligfeltet Veldetun. Veldetun er et veldig trivelig og rolig boligfelt med barn i alle aldersgrupper. På feltet har en et veldig godt bomiljø. Med barnehage, båthavn og en rekke lekeplasser på feltet er det ingen hemmelighet at feltet er svært attraktivt for barnefamilier. Fine fritidsmuligheter i området. Ønsker en søndagstur, har familien en fin tur ut mot historiske Avaldsnes kirken, Bukkøy og Vikinggården.

Adkomst

Fra Avaldsnes kjør nordover mot Kopervik. I første rundkjøring ta til høyre inn ved parkeringsplassen til Prix. Hold til høyre på parkeringsplassen opp bakke og en får leilighetene på venstre side av veien. Gå inn i gårdstun og leiligheten ligger på venstre side. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på felles parkeringsplass.

Oppvarming

Vannbåren varme på bad. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Garderobeskap på soverom medfølger ikke i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette