Bleikemyr - Attraktiv og velholdt 4-roms endeleilighet. Solrike terrasser.

Gaupevegen 1

Primærrom 99 m²
Bruksareal 99 m²
Tomt 24928 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Andel
Soverom 3
Etasje 2
Byggeår 1981
Prisantydning kr 1 590 000
Andel fellesgjeld kr 314 843
Totalpris kr 1 904 843
Felleskost kr 4 107

Innhold / standard

Meget pen og tiltalende 4-roms endeleilighet i 2. etasje. Inneholder entre/gang med dørtelefon og garderobe. 3 gode soverom med skapplass, hovedsoverom har stor speildørsgarderobe. Nyere bad med varmekabler og dusjkabinett. Belegg på gulv og våtromsplater på vegger. Separat toalett med servant. Innholdsrikt Kvalsvik kjøkken med god spiseplass og altan med morgensol. Rikelig med skap og benkeplass. Side by side kjøleskap. Integrert komfyr, platetopp, kjøleskap, fryseboks og oppvaskmaskin. Stue med utgang til stor solrik terrasse. Det er i tillegg en bod i trappen og en i kjeller.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i nordre bydel med kort avstand til skole, barnehage, legesenter, ridesenter, turområder m.m

Adkomst

Følg Austrheimsvegen på Bleikemyr og ta av opp mot blokkbebyggelsen like ved gangbro som går over veien. Leiligheten ligger i den første blokken.

Parkeringsforhold

Gode utvendige parkeringsforhold.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. Det er lovbestemt forkjøpsrett for medlemmer av borettslaget/boligbyggelaget, konferer megler. Blir lyst ut torsdag etter budaksept med 7 dagers frist. Det er en forutsetning for handel at denne ikke benyttes. Om forkjøpsrett ønskes benyttet av medlemmer må skjema fylles ut og leveres Haubo innen fristen. Det er videre en forutsetning av kjøper blir godkjent av styret i borettslaget. Kjøper plikter å tegne medlemskap i Haubo. Konferer megler ang. Regler for dyrehold. Borettslaget har 1. Prioritets pant (utinglyst) for forfalt felleskostnader. Kjøper er inneforstått med at fellesgjelden i borettslaget og felleskostnadene kan variere over tid, og at den kan øke som følge av beslutninger i borettslagets styre eller Generalforsamling. Borettslaget er tilknyttet sikringsfond. Dette innebærer at man ikke står ansvarlig for andre andelseieres eventuelle mislighold av felleskostnader.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Total kr 860

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Fred Lippens
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post fred@eiendomsmeglera.no
  • Mobil +4790559049

Del dette