Romslig familiebolig over to etasjer- Flere stuer- Pent opparbeidet tomt- Barnevennlig - Garasje

Monsahaugvegen 6

Primærrom 164 m²
Bruksareal 211 m²
Tomt 691,7 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1984
Prisantydning kr 2 990 000

Beskrivelse/detaljer

- Flott familiebolig med rolig barnevennlig beliggenhet på Veldetun - Boligen har en stor ekstra stue like ved kjøkken - Stort kjøkken - Garasje med 2 boder - Solrik beliggenhet - Tomten er pent opparbeidet med stort asfaltert gårdsrom, terrasse og gressplen - Muligheter for båtplass - Kort avstand til barnehage, skole og butikk - Flotte turmuligheter i nærområdet

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Gang m/ trapp, bad, vaskerom, kjellerstue og soverom x 2 stk. 1. Etasje: Vindfang, stue, kjøkken, soverom, bad og tv-stue. Flott og romslig familiebolig i rolige og barnevennlige omgivelser. Her har man nærhet til både butikk, kollektivtransport, barnehage, skole og idrett. God parkering i stort asfaltert gårdsrom, og garasje. I garasjen har man tilgang på 2 romslige boder. I kjelleretasjen har man to romslige soverom, en kjekk kjellerstue, bad og eget vaskerom. Stor gang med fliser på gulv og pene overflater med grå tapet. I hovedetasjen er det en luftig stue med store vindusflater. I stuen er det parkett på gulv, flott vedfyr i kleberstein, varmepumpe og utgang til solrik terrasse. Kjøkken like ved. Kjøkkenet er av god størrelse, med mye benkeplass og oppbevaring. Parkett på gulv, pen innredning med hvite fronter i høyglans, og integrerte hvitevarer (utenom kjøleskap). Like ved kjøkken har det blitt bygget en stor tv-stue. Luftig takhøyde, store vindusflater og fliser på gulv. Utgang til terrasse. Boligen har 2 bad, begge med fliser på gulv, varmekabler, og plater på vegg. Nyere dusjkabinett på begge bad. Tomten er pent opparbeidet, og fremstår som ryddig og delikat. Stort asfaltert gårdsrom, flotte blomsterbed, gressplen og en stor solrik terrasse. Terrassen har svært begrenset innsyn. Rolige og barnevennlige omgivelser.

Beliggenhet

Beliggende i populært og etablert boligområde på Veldetun. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter på historisk grunn på Bukkøy! Fin sjøutsikt og eiendommen grenser til friområde. Gode solforhold, og småbåthavn like i nærheten. Trygg skoleveg via Gamleveien til Avaldsnes.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

I garasje eller rommelig asfaltert gårdsrom.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, varmepumpe og vedfyr i stue. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Innredning i kjeller avviker fra mottatte bygningstegninger og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 74 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 75 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette