AVALDSNES - Renoveringsobjekt med flott og sentral beliggenhet - Nærhet til barnehage og skole - Rolig område!

Dalabrekkå 58

Bruksareal 121 m²
Tomt 280 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Rom 3
Soverom 2
Prisantydning kr 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Renoveringsobjekt - Sentral beliggenhet på Avaldsnes - Utsikt! - Nærhet til skole og barnehage - Rolig område - Boligen er klargjort for riving, kun søknad gjenstår.

Innhold / standard

Eiendommen ligger flott til på Avaldsnes. Utsiktsbeliggenhet. Hele huset må totalrenoveres og det foreligger derfor ingen tilstandsrapport fra takstmann.

Beliggenhet

Dalabrekkå 58 ligger meget fint til i rolige omgivelser sentralt på Avaldsnes. Flott utsikt fra eiendommen, ut over Bøvågen! Den svært sentrale beliggenheten man her får, gjør at man har svært kort avstand til det aller meste man til daglig vil ha bruk for av tilbud og tjenester. Skoler, barnehager, butikker, lege, apotek, bank, idrettsplass mm.

Adkomst

Fra Karmsund bro: følg RV-47 sørover, og ta tredje avkjørsel i rundkjøringen med Avaldsnes sentrum, og rett gjennom neste rundkjøring. Like etter den andre rundkjøringen tar man av første veg inn til venstre inn på Dalabrekkå. Følg vegen ca 250 m, og ta til venstre opp bakke, og boligen kommer på høyre side. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Boligen er klargjort for riving. Kun rivningssøknad gjenstår. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 17 250
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 9 200
Total kr 27 672

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette