TROVÅGFELTET: Nydelig og solrik utsiktstomt med båtplass og kai bod NY PRIS!

Trovåg Nord

Tomt 660 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Ingen byggeklausul. Fritt valg av byggherre og leverandør. - Til tomta hører det til planlagt båtplass og en planlagt ca. 5 kvm. stor kai bod. Både båtplassen og boden skal høre til boligen. Disse er kjøpt og betalt utenom selgers tomtekjøp (i tillegg til forrige omsetningssum). Megler har snakket med byggefirmaet Kalsveit og Vik´s daglige leder Sigmund Langeland som bekrefter at byggestart egentlig skulle skjedd nå i høst, men at kommunen hadde noen innsigelser på utforming. Så nå tegnes bodbyggene litt om før igangsetting kan skje (uten ytterligere omkostninger for kjøper). - Området kan bebygges med inntil BYA=35% (inkl. garasje eller carport, bod og biloppstillingsplass). - Frittstående garasje/carport/uthus maks 50 kvm. kan plasseres inntil 2 m. fra regulert veiside og inntil 1m fra nabogrense, slik at takutstikk og renne blir liggende på egen eiendom. Feltet har egen Facebookside. Der kan man også se en annen video fra feltet enn den vi har lagt ut i Finn annonsen under "Bilder": https://www.facebook.com/trovagfeltet/

Beliggenhet

Med utsikt til sjøen fra en vestvendt og solrik tomt er det bare å nyte fritiden hjemme. Spaser ned til bryggen og ta en fisketur på fjorden... eller ta deg en dukkert fra den koselige badestranden. Boligfeltet er ferdig opparbeidet med asfalterte veier, gatelys, lekeplass m.m.

Adkomst

Trovågfeltet ligger til Ålfjorden ca. 4 km fra Isvik mot Vikebygd.

Parkeringsforhold

Minimum 2 parkeringsplasser skal opparbeides på egen tomt.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. -Konf Vindafjord kommune mht evt spørsmål om dette.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette