Norheim - Strøken leilighet - alt på ett plan - Carport med 2 boder og 2 bilplasser - Solrikt uteområde!

Tresåkervegen 21 B

Primærrom 79 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 1590 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Fast
Soverom 2
Etasje 1
Byggeår 2010
Prisantydning kr 2 690 000

Beskrivelse/detaljer

Strøken bolig med solrikt uteområde opparbeidet med plen og to lune terrasser. Alt på ett plan og inneholder vindfang, gang, 2(3) soverom, bad, vaskerom og åpen kjøkken/stueløsning. Betydelig oppgradert ved oppføring i 2010 og videre påkostet frem til i dag. Innflytningsklar bolig med liten slitasje som holder god standard. Tidsriktige overflater, åpen og luftig kjøkken/stueløsning, romslig hovedsoverom, tiltalende kjøkken og nydelig, helfliset bad. Sjelden god oppbevaring- og parkeringsplass til en slik bolig å være. Stor carport fra 2015 med plass til to biler videre god lagringsplass i bakkant av carport, i 2 tilhørende boder eller på stort lagringsloft. Attraktiv, sentral beliggenhet på Norheim med kort avstand til turområder, butikk og Oasen storsenter med tilhørende fasiliteter! Velkommen på visning av Tresåkervegen 21B!

Innhold / standard

Alt på ett plan og inneholder: Vindfang, gang, vaskerom, bad, 2(3) soverom og åpen kjøkken/stueløsning. To utvendige boder tilknyttet carporten. Bod 1 med fliselagt gulv og bod 2 i carport isolert og brukt som gjeste-soverom. Stort lagringsloft over hele boligen. - Tiltalende halvpart av tomannsbolig oppført i 2010. - Hele fasaden til Tresåkervegen ble sist malt i 2017. - Oppført carport i 2015 med ett areal på ca. 27 kvm. - Bod carport satt opp i 2015, satt inn vindu i 2018. - Isolert og innredet bod i carport som soverom 2018. - Bygd på terrasse i 2012 og satt opp rekkverk 2014. - Laget terrassen med levegger mot sør/øst i 2014. - Boligen er tidsriktig, lyst og moderne innredet. - Nydelig, helfliset bad med hvite fliser på vegg. - Påkostet vaskerom med innredning i ca. 2011. - Tiltalende, betydelig oppgradert Drømmekjøkken. - Oppgradert fra standard med fliser i vindfang. - Oppgradert el-anlegg med Elko pluss stikk/brytere. - Videre oppgradert med jordfeilbryter på hver kurs. - Oppgradert med ekstra tv og internett-punkt. - Oppgradert med varmekabler i alle gulv i boligen. - Downligts er installert gjennom hele boligen. - Oppgradert med balansert ventilasjonsanlegg. - Oppgradert fra tak-plater til gipstak i hele boligen. - Sentralstøvsuger med tilkobling inne og i utv. bod.

Beliggenhet

Tresåkervegen 21B ligger fint og tilbaketrukket til med gode solforhold fra morgen til langt på kveld. Solen kan nytes på gressplen eller en av to terrasse som ligger lunt til i terrenget. Barne- og familievennlig beliggenhet med barn og unge i alle aldersgrupper i nærmområde. Kort og trygg gangavstand til flere barnehager og Norheim barneskole. Her bor en sentralt med kort avstand til både Norheim med Oasen Storsenter og Raglamyr. Utallige butikker på Raglamyr med Amanda storsenter. På Norheim finnes en rekke butikker, Oasen storsenter, lege- og tannlegekontor. Godt kollektivtilbud ved hovedveien, hvor en også finner nyetablert dagligvarebutikk, bensinstasjon og Burger King. For den turglade har en turområde i naturskjønne omgivelser oppe ved Spannhelgeland og i Norheimskogen. Boligen ligger forøvrig strategisk plassert med tanke på den nye T-forbindelsen mellom Haugesund, Karmøy og Bokn. Ellers kort avstand ti Nordhuset med Sportsklubben Nord som kan skilte med gode fasiliteter og et tilbud for fotball og håndball i de aller fleste aldersgrupper.

Adkomst

Fra Oasen Storsenter følg veien nordover til rundkjøring. Ta til høyre i rundkjøring og en er da i Norheimvegen. Følg veien og i krapp venstre sving ta første vei til høyre. Ta derette første vei til venstre innpå Tresåkervegen. Passer to veier til høyre og en får Tresåkervegen 21B som første på høyre side. Ved fellesvisning vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkeringsplass til to biler i stor carport.

Oppvarming

Varmekabler på alle gulv i hele boligen. Ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Garderobeskap og plassbebygd hattehylle i vindfang medfølger. - Tv-seksjon stue medfølger i handelen. - Bod i carport er ikke omsøkt i kommunen. - Areal carport hentet fra søknad, 27 kvm bruttoareal (Bruttoareal blir målt fra utvendig vegg til utvendig vegg).

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette