SKJOLDAFJORDEN - Nydelig solrik tomt med flott utsikt

Stølsvik/Vikane

Tomt 686 m²
Boligtype Fritidstomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 1 075 000

Beskrivelse/detaljer

PRIVATVISNING KAN ORDNES RASKT - Nydelig utsiktstomt med båtplass v/sandstrand, beliggende på utsiden av slusene i Skjoldafjorden. - Vestvendt tomt i meget attraktivt og solrikt område. - Vei, vann og strøm til tomta. Mulighet for egen bod i sjøkanten. - Eier av den bebygde tomten ved siden av har fått godkjent å benytte tett tank for avløp/vannklosett. Samt grovvannstank. Ferdigattest på anlegget til den bebygde tomten foreligger. - Betongflytebrygge fra Etne Betong er montert like ved nydelig sandstrand og treterrasse. - Ingen byggeklausul. - Kjøper kan igangsette bygging når kjøper vil. Tomta er en naturtomt og ligger høyt i terrenget med kun to tomter i nærheten. Det ligger et hyttefelt litt lengre borte, men tre tomter ligger helt usjenert i forhold til eksisterende hyttefelt og alle har en meget fin plassering. Det er laget vei helt frem og det er opparbeidet en mindre parkeringsplass i tillegg til at hver tomt kan lage egen innkjørsel på sin tomt. Gnr. 133 Bnr. 22 er på 686,5 kvm. Pris: Kr. 1.075.000,-.

Beliggenhet

Tomta ligger på østsiden av Skjoldafjorden. Særdeles naturskjønt område. Mange mener det er den flotteste plassen i fjorden. Tomta er lett tilgjengelig med vei helt frem. Ligger høyt i terrenget med flott sjøutsikt mot vest og delvis mot syd/sydvest. Kort gåtur på kjørbar vei ned til nydelig naustområde med kai og sandstrand. Tomta får båtplass ved ferdig montert betongflytebrygge sammen med de to nabotomtene og grunneier. Med båt har en tilgang til hele Skjoldafjorden og gjennom slusene inn til Grindafjorden. Butikk og bensinstasjon i Skjoldastraumen. Går en sydover/vestover Skjoldafjorden kommer en ut til Borgøy som har øl og komleservering for båtfolk og Hervik med restaurant/aktivitetstilbud. Kort vei til klatreparken i Nedstrand.

Adkomst

Fra E134 tar en av i retning Skjoldastraumen ved Grinde. Følg veien til slusene i Skjoldastraumen. Det er nøyaktig 8 km fra bensinstasjonen i Skjoldastrumen til avkjørselen til hyttefeltet. Ca 300m forbi avkjørsel til Kreppene er det et lite hvitt skilt merket med 27d på høyre side av veien. Ta inn til høyre her og følg veien til endes.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt og felles gjesteparkering like ved tomta.

Diverse

Det er ikke odel på denne eiendom. Selger har montert flytebrygge fra Etne Betong. Det legges til rette for punktfeste på denne i vestre enden. Grunneier disponerer begge langsidene. Tomtekjøperne av de tre tomtene som ligger samlet har all fremtidig vedlikeholdsansvar for bryggen. Skulle bryggen bli ødelagt av is, naturfenomener eller lignende er det tomtekjøperne/hytteeierne som selv må anskaffe ny. Bod ved sjøen: Det er avsatt plass til å sette opp en bod med størrelse på inntil 5 kvm til hver tomt (på gnr. 133 bnr 19) til utstyr etc. ved sjøen. Dette blir opp til tomtekjøperne å eventuelt bygge selv. Bodene skal ha saltak og maks mønehøyde 2,5meter. Trær: All fremtidig felling av trær på grunneiers eiendom må avtales med grunneier.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette