Flott familiebolig over to etasjer i rolige omgivelser - Tidsriktig oppgradert - Dobbel garasje med loft!

Malthusvegen 41

Primærrom 141 m²
Bruksareal 143 m²
Tomt 887 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1992
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Lekker og innholdsrik familiebolig med barnevennlig beliggenhet - Boligen er over 2 etasjer - 3 soverom, 2 stuer, 2 bad og vaskerom - Betydelig oppgradert - Lekkert nyere kjøkken 2017 - Vedfyr og varmepumpe - Boligen fremstår som moderne, med tidsriktige overflater - Stor tomt med stor hage og gårdsrom - Solrike og skjermet terrasse - Dobbel garasje med bod og innredet loft - Nærhet til butikk og skole mm Velkommen på visning!

Innhold / standard

Flott og oppgradert familiebolig med barnevennlig og rolig beliggenhet i etablert boligfelt. Boligen er de senere år oppgradert, og fremstår som tidsriktig og moderne. Det første man møter i Malthusvegen 41 er en rålekker og romslig gang. Her er det ny laminat på gulv, og malte overflater i moderne og flotte fargevalg. Lekkert Epok kjøkken fra 2017. Stilige sorte fronter, mye lagringsplass, kjøkkenøy, laminat på gulv og tilgang til vaskerom med bi-inngang. Stor stue som naturlig er inndelt i flere soner. Her får en uten noen problemer plass til både tv-krok og stor spisestue. Nyere overflater med malte vegger og laminatgulv. Vedfyr og varmepumpe i stue. Flotte kontrastvegger og spotter i tak. Boligen har tre soverom, samtlige av god størrelse og god standard. Malte overflater og laminatgulv. Kjekk loftstue mellom soverommene, også her malte overflater i stilige farger, og laminatgulv. Utgang fra loftstue til balkong. 2 bad, et i hver etasje. Bad nede med dusjkabinett, fliser og malte vegger. Badet i overetasjen er av god størrelse, plater på vegg og belegg på gulv. Hjørnebadekar og stor baderomsinnredning. Stor garasje med flere boder og rom for oppbevaring. Garasjen har innredet loft, hvor selger har innredet som bar. Virkelig et kjekt rom! Flat, fin og romslig tomt. Har har man stor gressplen, flere terrasser med gode solforhold, og et stort gruset gårdsrom.

Beliggenhet

Beliggende i rolige og familievennlige omgivelser på Ferkingstad. Kort avstand til bl.a barnehage, barneskole og butikk.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Dobbel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Innredet rom på garasjeloft er ikke omsøkt godkjent for rom til varig opphold og inngår ikke i boligens arealer.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 69 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 70 920

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Hege Stange
  • Tittel Fagansvarlig / Eiendomsmegler MNEF
  • E-post hege@em-a.no
  • Mobil +4792806412

Del dette