VISNINGSHELG! Urangsvåg - Hyttedrøm med imponerende utsiktsbeliggenhet og påkostet naust med flytebrygge - 4 soverom

Straumen 14

Primærrom 107 m²
Bruksareal 111 m²
Tomt 1071,4 m²
Boligtype Hytte
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 2001
Prisantydning kr 3 990 000

Visning

17. november 2018 kl. 12:00 til 18:00

18. november 2018 kl. 14:00 til 18:00

Beskrivelse/detaljer

Hytteeiendom med imponerende utsiktsbeliggenhet som må oppleves på stedet. Her er det øye for detaljer i både løsninger, materialbruk og finish i både hytten og ved naustet. Naustet er renovert og ført opp i sin opprinnelige stil og oppleves helt autentisk, og har noe helt eget ved seg i den lune viken det ligger. Denne eiendommen har det meste og det er lett å la seg begeistre.

Innhold / standard

Naustet har grunnflate på 45 kvm. Naustet er restaurert og tilbakeført til sin opprinnelige stand. Her er ikke noe overlatt til tilfeldighetene. Fra naustet er det lagt ut flytebrygge og viken naustet ligger i er meget rolig og lun. I stuen er det god plass til spisebord. Fra stuen går du ned til dagligstuen som er nedsenket 50 cm i forhold til resten av hytten. Her er murt ovn med fine detaljer i naturstein. Herfra er det virkelig fin utsikt til sjøen. Kjøkkenet har profilerte fronter og integrerte hvitevarer som kjøl/frys og oppvaskmaskin. Hytten har totalt 4 rom brukt som soverom. I hovedetasjen er det gjesterom og hovedsoverom. I overetasjen er det 2 rom, det ene er av ekstra god størrelse. Her oppe er det også loftstue/hems. Badet er utstyrt med dusjhjørne, fliser på gulv og vegger, varmekabler i gulv og ellers en god standard. Eget gjestetoalett med vegghengt toalett og varme i gulv. Eget praktisk vaskerom/allrom med utgang til terrasse. I gangen er det varmekabler. Hytten inneholder følgende rom: Hovedetasje: Gang, stue, kjøkken,bad, toalett, hovedsoverom, soverom og vaskerom/allrom. Loft: 2 soverom og loftstue/hems.

Beliggenhet

Straumen 14 har en helt unik beliggenhet. Her er det både glimrende utsikt og helt usjenert. Utsikten og beliggenhet bør oppleves for å få det rette inntrykket. Gangavstand ned til sjøen med stort eget naust og flytebrygge. Ønsker en aktivitet på land finnes det en rekke flotte turområder i nærheten. Enten en ønsker tur langs sjø eller opp fjell. Lysløyper for rolige kveldsturer eller joggeturer. Fra hytten er det ca. 5 minutters kjøring til alt en skulle trenge av butikker og fasiliteter.

Adkomst

Er du på annonsen på finn.no kan du klikke inn på kartet som vises på høyre side. I feltet som dukker kan du velge "til-destinasjon" og få nøyaktig veibeskrivelse.

Parkeringsforhold

Parkering ved hytten og like nedenfor hytten.

Oppvarming

På bad, toalett, vaskerom og gang er det gulvvarme. Ildstedet i stuen sørger for behagelig og naturlig varme. Ellers er det elektrisk oppvarming via panelovner. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Eiendommen selges møblert - Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Innredning på loft avviker fra mottatte bygningstegninger mtp. antall soverom og er ikke omsøkt/godkjent i kommunen for varig opphold.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 222

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Lars Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post lars@em-a.no
  • Mobil +4790736858

Del dette