Oppgradert og pen enebolig med utleieleilighet - Leilighet pusset opp 2019 - Kjøkken hoveddel 2015

Nyhavnvegen 33

Primærrom 120 m²
Bruksareal 131 m²
Tomt 279 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1988
Prisantydning kr 2 790 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk enebolig med rolig og barnevennlig beliggenhet i Kopervik - Kort avstand til det aller meste man til daglig har behov for - Godkjent leilighet i kjeller - Leiligheten er pusset opp i 2019. Nytt kjøkken, overflater og bad. - Nytt kjøkken 2015 hovedetasje - Lys og luftig stue med god takhøyde. Åpen løsning mot kjøkken - Terrasse - Skjermet hage med gressplen - God parkering - Sentral beliggenhet Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vindfang, gang, soverom, bad og stue/kjøkken. 1. etasje: Vindfang, stue/kjøkken, soverom x2, bad og vaskerom. Lys og luftig stue med åpen løsning til kjøkken. I stuen er det parkett på gulv, lyse vegger og hvitmalt himling med ekstra god høyde. Hems med oppgang fra stue. Kjøkkenet i hovedetasjen er nytt i 2015, har lyse og pene fronter på innredning, og mye lagringsplass i skuffer og skap. Her er det også stor arbeidsflate på kjøkkenbenk. Integrerte hvitevarer. Hovedetasjen har 2 romslige soverom. Bad like ved soverommene, varmekabler i gulv, dusjkabinett, belegg på gulv og plater på vegg. Romslig hvit baderomsinnredning. Leiligheten i kjelleretasjen er ferdigrenovert i 2019. Her er alle overflater, kjøkken og bad pusset opp. God standard! Flott kjøkken med åpen løsning til stue, lekre laminatgulv

Beliggenhet

Boligen ligger flott til i et av Koperviks mest populære områder. Dette er et rolig og barnevennlig strøk, med kort avstand til det aller meste. Kun en kort spasertur unna finner man blant annet handels mulighetene i Kopervik sentrum, kommunale tjenestetilbud, lege, frisør, turmuligheter, skoler og barnehager. For de sportsinteresserte, kan man også ta turen til Åsebøen, hvor Kopervik Idrettslag holder til.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Parkering på egen tomt.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkken medfølger handelen hvis annet ikke er spesifisert. Det gis av selger ingen garanti Frittstående hvitevarer medfølger ikke handelen hvis ikke annet er spesifisert under diverse.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 69 750
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 70 800

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Wenche Kaldheim
  • Tittel Fagmedarbeider
  • E-post wenche@em-a.no
  • Mobil +4746910940

Del dette