Sentralt beliggende enebolig i Skudeneshavn - Gangavstand til alt - Garasje og kjekt uteområde - Renoveringsbehov!

Nylund 2

Primærrom 160 m²
Bruksareal 183 m²
Tomt 593 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 3
Prisantydning kr 1 090 000

Beskrivelse/detaljer

- Enebolig med sentral beliggenhet i Skudeneshavn - Her har man gangavstand til alt! - 4 soverom - Godt med lagringsplass - Garasje - Kjekt uteområde - Boligen har renoveringsbehov Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over tre etasjer, og inneholder følgende: Kjeller: Vindfang, gang, wc, vaskerom, bod og stue. 1. etasje: Gang, soverom, stue og kjøkken. Loft: Gang, bad, 2 boder og 2 soverom. Romslig enebolig med sentrumsnær beliggenhet i Skudeneshavn. Her er det gangavstand til det aller meste! Boligen har en gjennomgående eldre standard, og må ansees som et renoveringsobjekt. Kjekt uteområde med gressplen, belegningstein, og garasje. 3 soverom, pluss en stor stue i kjeller som også har vært brukt som soverom. Stor og luftig stue. I stuen er det vedfyr, men det anbefales at pipe sjekkes opp, og at det settes inn nytt stålrør, før denne tas i bruk. For mer info om bygningsteknisk stand oppfordres interessenter å gjøre seg kjent med boligsalgsrapport og egenerklæring som ligger vedlagt salgsoppgaven.

Beliggenhet

Meget sentral og barnevennlig beliggenhet i Skudeneshavn, med korte avstander til alt hva man til daglig vil ha behov for. Like i nærheten finner man blant annet barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, bank og butikker. Sentrumsområdet i Skudeneshavn har også mye og by på, blant annet spisesteder, butikker og koselige gater.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

Enkel garasje.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. Vedfyr anbefales ikke brukt før det blant annet er satt inn nytt stålrør. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Det foreligger ikke originale bygningstegninger. Megler har derfor ikke anledning til å sjekke hva som er godkjent innredet. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 27 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 28 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette