NY PRIS! SKUDENESHAVN - Lettstelt og flott bolig med alt på ett plan - 3 soverom - Passer for aldre aldre

Høynestunet 4 A

Primærrom 84 m²
Bruksareal 84 m²
Tomt 1494,5 m²
Boligtype VertikaldeltTomannsbolig
Eierform Eierseksjon
Soverom 3
Byggeår 2005
Prisantydning kr 1 690 000

Beskrivelse/detaljer

- Lettstelt og flott bolig - Alt på ett plan - Høy standard - Sentralt - 3 soverom - Passer både for unge, voksne og eldre - Kort avstand til alt en trenger - God planløsning - Sørvest vendt terrasse - Flott helfliset bad - Lyst og pent kjøkken (hvitevarer medfølger) - Koffertloft med gode lagringsmuligheter

Innhold / standard

Boligen har alt på ett plan og inneholder: gang, vaskerom, 3 soverom, bad, stue og kjøkken. Koffertloft med gode lagringsmuligheter Utvendig sportsbod Boligen holder høy standard, bl.a: - Sprinkleranlegg - Rør i rør system - Villavent - Sentralstøvsuger - Fott helfliset bad - Lyst og pent kjøkken - Downlights i flere rom - Lyse og tidsriktige farger - Vannstopp på vaskerom, bad og kjøkken - Det er lagt inn fiber (altibox) fra Haugaland kraft i boligen

Beliggenhet

Sentral og fin beliggenhet i Norges sommerby Skudeneshavn. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, badeplass, flotte turområder, golfbane og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 forbi Circle-K stasjonen i Skudenes og ta 2.veg til høyre inn på Høynesvegen. Ta 3.veg til venstre og så første til venstre igjen. Boligen kommer så i enden på venstre side.

Parkeringsforhold

På gårdsplass

Oppvarming

Varmepumpe, mulighet for å montere vedovn, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Integrerte hvitevarer (oppvaskmaskin og komfyr) samt kjøleskap/frys medfølger i handelen. Resterende hvitevarer medfølger ikke i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 42 250
Attestasjonsgebyr kr 172
Tinglysingsgebyr skjøte kr 525
Tinglysingsgebyr pr. pantobl. kr 525
HELP boligkjøperforsikring (valgfritt) kr 9 200
Total kr 52 672

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette