Enebolig med godkjent utleieleilighet i kjeller - sentrumsnært

Knausen 1

Primærrom 180 m²
Bruksareal 206 m²
Tomt 742 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 4
Byggeår 1986
Prisantydning kr 1 950 000

Beskrivelse/detaljer

- Boligen ligger med utsikt mot Gjerde på Matskår ca. 6-700m fra Etne Shell i sentrum. Trygg gangavstand til skole, barnehage, butikker, treningsanlegg med mer. - Leiligheten i kjeller har 1 sov, bad, vindfang, gang, stue/kjøkken og 3 boder. Egen inngang på nedsiden. - Boligen har 3 soverom, bad, gang, vinkelstue, kjøkken, vaskerom og 2 boder. - Ny flott parkett på kjøkken og i stue oppe. - Boligen er utvendig nymalt. - Altibox oppe og nede.

Innhold / standard

Støpt trapp og overbygget inngangsparti. Inngang til vindfang med belegg på gulv og tapetserte vegger. Glassdør fra vindfang og inn til gang med bjørkeparkett på gulv og malt strie på vegger. Bad med belegg og varmekabler på gulv, stor dusjnisje med forheng, våtromstapet / våtromsplater på vegger, panelovn, baderomsinnredning med dobbelt underskap. Soverom1 med laminatgulv, tapetserte vegger og dobbelt garderobeskap. Dobbelt soverom2 med laminatgulv, br. panel, to doble garderobeskap og utgang til luftebalkong med utsikt. Soverom3 med laminatgulv og to doble garderobeskap. Vinkelstue med helt ny og flott enstavs eikeparkett, malte og tapetserte vegger, vedovn og utgang til trappeplatting med trapp ned til hage. Kjøkken med ny eikeparkett på gulv, br. panel, kjøkkeninnredning med opplegg for oppvaskmaskin, dobbel nedfelt vask, FiboTrespo plater mellom innredningene og spiseplass. Kjeller: Innvendig trapperom ned til vaskerom med støpt gulv, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel, sluk, nyere vvb samt opplegg for både varmt og kaldt tappevann. To boder. Leilighet i kjeller: Egen inngang til godkjent leilighet (fra byggeår). Inngang til vindfang med laminatgulv, tapetserte vegger og eget strømskap. Gang med laminatgulv og tapetserte vegger. Dobbelt soverom med laminatgulv, tapetserte vegger og to doble garderobeskap. Bad med belegg på gulv, våtromstapet, dusjkabinett, wc, reflektorovn på vegg, opplegg for vaskemaskin, servant og to fastmonterte hyller. Stue og kjøkken med delvis åpen løsning (i vinkel). Det er laminatgulv og tapetserte vegger. Vedovn. Kjøkkeninnredning med dobbel vask nedfelt i laminatbenkeplate og opplegg for oppvaskmaskin. Kjøleskap og komfyr medfølger kjøpet. Det er nye plater i tak. Forsikringsselskap har stått for jobben pga. lekkasje i rør fra kjøkkenet ovenfor hvor det lakk i et vannrør under vasken. Dette er også ordnet. 3 boder. Bod med nymalt betonggulv. Bod med betonggulv. Lita bod innenfor der også. - Boligen holder grei standard. Man kan flytte rett inn eller pusse opp etter eget ønske. - Altibox både til kjellerleiligheten og oppe. - Boligen er utvendig nymalt.

Beliggenhet

Boligen ligger med utsikt mot Gjerde på Matskår ca. 6-700m fra Etne Shell i sentrum. Trygg gangavstand til skole, barnehage, butikker, treningsanlegg med mer.

Adkomst

Fra Etne sentrum tar man E134 vestover mot Ølen, men allerede på toppen av Sæbøbakken tar man av til høyre inn til Matskårsvegen. Ta andre vei tinn til høyre og boligen ligger som nummer 1 på høyre hånd. Boligen er merket med "Til Salgs" skilt.

Parkeringsforhold

Parkeringsplasser til 3-4 biler i tunet. Det er også ekstra parkerings mulighet litt på nedsiden.

Oppvarming

Vedovn i begge stuene. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger har arvet eiendommen og har derfor begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette