NY PRIS OG VISNING! Innflytningsklar, delikat og strøken selveierleilighet- God standard- 2 soverom -Fliset bad

Fagervollvegen 40 D

Primærrom 68 m²
Bruksareal 68 m²
Tomt 3486 m²
Boligtype Leilighet
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Etasje 2
Byggeår 2013
Prisantydning kr 1 890 000
Felleskost kr 1 445

Beskrivelse/detaljer

- Nyere selveierleilighet - Lettstelt og delikat - Terrasse med gode solforhold - 2 romslige soverom - Utstrakt bruk av parkett, malte gipsvegger og listefrie overganger til tak - Lekkert fullfliset bad med stor dusjnisje - Eget vaskerom - Romslig åpen stue/kjøkkenløsning, med store vindusflater og oppvarming fra gassovn. - Stilrent kvalitetskjøkken fra Schmidt med tidløse hvite fronter i høyglans - Sportsbod - Fast parkering - Sentral og solrik beliggenhet! - Korte avstander til alt av hva Torvastad har å by på

Innhold / standard

Leiligheten er innredet over en etasje, og inneholder følgende: Gang, vaskerom, bad, soverom x 2 stk og stue/kjøkken Parker bilen på leilighetens egne parkeringsplass, eller på en av gjesteparkeringene, og ta deg inn i en flott og lettstelt leilighet. Leiligheten ligger i annen etasje, og vender ut mot sameiets flotte og pent opparbeidede fellesareal. Gangen som fører videre inn til stue/kjøkken, soverommene og bad, har lys hvittonet parkett, gipsvegger og en listefri løsning mot tak. Leiligheten er også nymalt innvendig, og fremstår som godt vedlikeholdt. Luftig åpen stue/kjøkkenløsning med utgang til terrasse. Lys parkett på gulv, malte vegger og listefrie overganger vegg/tak. Lekkert kjøkken levert av Schmidt. Tidløse farger innredning, god plass for oppbevaring og medfølgende hvitevarer. Oppvarming i stuen fra gassovn. Soverommene har samme høye standard, med flott hvittonet parkett på gulv, samt listefritt. På hovedsoverommet har man en stor og praktisk skyvedørsgarderobe med speilfront. Tiltalende og flott helfliset bad. Stor og lekker dusjnisje. Her har man et flott fargevalg på flisene, med hvite og grålige toner. Pen hvit baderoms innredning med både skuffer og høyskap. Stor speilfront på vegg. Varmekabler på gulv. Bod/teknisk rom, som i dag blir brukt som vaskerom. Her har man vinylbelegg på gulv. Leiligheten har sentralstøvsuger og sportsbod.

Beliggenhet

Boligen ligger meget fint til i en nyetablert del av boligfeltet på Litlasund. Her har man gangavstand til barnehage, turområder, idrettsanlegg og nye Torvastad skole og kulturarena! Man har her også kort avstand til dagligvarebutikk, frisører, småbåthavner, og badeplasser. Boligen ligger solrikt til i Rolige omgivelser.

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

På fast biloppstillingsplass, eller på en av sameiets gjesteparkeringer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming, oppvarming ved bruk av gassovn i stue, og varmekabler på bad. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Kun integrerte hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 47 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 48 300

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Svein Arne Pedersen
  • Tittel Eiendomsmeglerfullmektig
  • E-post sveinarne@em-a.no
  • Mobil +4799435421

Del dette