Søre bydel - Praktisk og pent rekkehus med sentral beliggenhet - 3 soverom - Stor og luftig stue - Flere terrasser !

Austmannavegen 17 D

Primærrom 113 m²
Bruksareal 113 m²
Tomt 108 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Fast
Soverom 3
Byggeår 1969
Prisantydning kr 2 090 000

Beskrivelse/detaljer

- Kjekk familiebolig i rekke i Søre bydel - Boligen er over to etasjer - Sentral beliggenhet med kollektivtransport like ved - Stor, lys og luftig stue - Ny varmepumpe - 3 soverom - Bad og eget vaskerom - Flere terrasser Velkommen på visning!

Innhold / standard

Boligen er innredet over to etasjer, og inneholder følgende: 1. etasje: Vindfang, gang, vaskerom, bad, wc og soverom x 3stk. 2. etasje: Stue og kjøkken. Kjekk og velholdt familiebolig i rekke med nærhet til det aller meste av fasiliteter. Flere kjekke terrasser, og generelt lettstelte uteområder. Koselig område! Boligen har tre romslige soverom, hovedsoverom med utgang til terrasse mot nord. Like ved soverom i første etasje har man bad og toalettrom. Eget vaskerom like ved med bi-inngang. Stor, lys og luftig stue med utgang til balkong. Stuen har mer enn nok plass til både spisestuedel og tv-krok. Praktisk kjøkken like ved. Kjøkkenet har godt med oppbevaring, lyse farger og hvitevarer som medfølger handelen. Gode parkeringsmuligheter like ved boligen.

Beliggenhet

Beliggende i etablert boligområde i nærheten av Haugesund sentrum og Raglamyr. Her bor man i et aktivt bomiljø, samtidig som man har korte avstander til barneskole, ungdomsskole, butikker, bank, lege, frisør, idrettsanlegg mm. Flotte turmuligheter ikke langt unna! Alt hva man trenger i hverdagen like i nærheten!

Adkomst

Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningsskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din start-destinasjon til boligen.

Parkeringsforhold

God parkering på feltets flere gjesteparkeringer.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. Hvitevarer medfølger ikke handelen. Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen.

Omkostninger

2,5% dokumentavgift kr 52 250
Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 585
Tinglysning skjøte kr 585
Total kr 53 420

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Aud Mona Are Aase
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post audmona@em-a.no
  • Mobil +4746977044

Del dette