Enebolig i idylliske omgivelser - 5 soverom - renoveringsobjekt.

Bømlahamnvegen 67

Primærrom 114 m²
Bruksareal 165 m²
Tomt 925 m²
Boligtype Enebolig
Eierform Fast
Soverom 5
Byggeår 1953
Prisantydning kr 890 000

Beskrivelse/detaljer

- Bømlahamnvegen 67 har idyllisk beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Her bor en rolig i ett barne- og familievennlig område. Kort avstand til barneskole, barnehage, turområder, badevann, sjø og Langevåg med tilhørende fasiliteter. - Boligen inneholder 5 soverom, 2 bad, nyoppusset kjøkken, stue og kjeller med bl.a. flere boder, vaskekjeller og verksted. - Innlagt Altibox/fiber/parabol. - Nytt sikringsskap med overbelastningsvern som er montert i 2019. Ny kledning på 2 sider i 2005. Kjøkken oppusset i 2011.

Innhold / standard

Støpt trapp opp til vindfang med laminatgulv, innebygget garderobeskap og tapetserte vegger. Bad med belegg på gulv, baderomsplater på vegger, panelovn, dusjkabinett, baderomsinnredning med dobbelt underskap og servant og speilskap. Gang med trapp opp til loftsetasjen, gangen har belegg på gulv, liten garderobe og panelte vegger. Trapperom ned til kjeller. Nyoppusset kjøkken med nyere gulvbelegg, Ikea innredning med laminatbenkeplate med halvannen nedfelt vask, FiboTrespo plater mellom innredningene, skaper helt til taket og liten spiseplass. Hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr, kjøleskap og micro medfølger kjøpet. Panelovn. Utsikt til hagen. Dobbelt soverom med belegg på gulv, platet og malte vegger, flott utsikt ut i beiteområdet. Stor stue med Jøtul vedovn, varmepumpe, belegg på gulv, tapetserte vegger, glimt av sjø og flott utsikt til nydelige beiteområder og landbruksareal. Loft: Teppelagt trapp opp til loftsetasjen. Midt i trappa er det nytt sikringsskap med overbelastningsvern som er montert i 2019. Gang med teppe på gulv, veggplater, innebygde skap, inspeksjonsluke til kaldloft og utgang til balkong med rekkverk. Soverom2 med teppe på gulv, tapetserte vegger og innebygde skap. Dobbelt soverom3 med belegg på gulv, innebygget skap og tapetserte vegger. Dobbelt soverom4 med teppe på gulv, tapetserte vegger og mange innebygde skap. Soverom5 med innebygde skap, tapetserte vegger, teppe på gulv og panelovn. Kjeller: Innvendig trapp med dagtank for oljefyring i trappa. Man kommer ned i et kjellerrom med vvb, løse belegg oppå støpt gulv. Matbod med løst belegg, fastmonterte hyller og panelte vegger. Lite bad med belegg på gulv, dusjmulighet, servant og våtromstapet på vegger. Vaskerom med støpt gulv, utslagsvask, opplegg for vaskemaskin og tørketrommel samt egen utgang. Verksted med fastmonterte arbeidsbenker, oppbevaringsmuligheter og belegg på gulv. Potetkjeller, rom med støpt gulv. - Boligen trenger oppussing og oppgradering. - Innlagt Altibox/fiber. Det er også montert parabolantenne. - Nytt sikringsskap med overbelastningsvern og automatsikringer som er montert i 2019. - Oljetank, en glassfibertank, er nedgravd og lett tilgjengelig i hagen rett nord for huset rett ved flaggstanga. Det er et nasjonalt krav om at denne må fjernes før 1. januar. Man kan søke om å få fylle tanken med sand. - Kledning ble skiftet på 2 sider i 2005. - Ytterdør fra 2010. - Pusset opp kjøkken og ny innredning i 2011. - Fukt i kjeller. Manglende drenering. - En del råteskader på utvendig fasade - se vedlagt rapport fra takstmann.

Beliggenhet

Bømlahamnvegen 67 har flott beliggenhet i naturskjønne omgivelser. Her bor en rolig i ett barne- og familievennlig område. Kort avstand til barneskole, barnehage, turområder, badevann, sjø og Langevåg med tilhørende fasiliteter.

Adkomst

Fra Langevåg følg Hovlandsvegen østover og ta fjerde vei til høyre innpå Bømlahamnvegen. Følg veien rett frem og ta til høyre rett før krapp venstre sving. Man får Bømlahamvegen 67 som andre bolig på venstre hånd. Boligen er skiltet. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til bolig.

Parkeringsforhold

Man må lage parkering på egen tomt.

Oppvarming

Vedovn og varmepumpe i stua. Elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet medfølger i handelen. - Det finnes ikke tegninger på huset i kommunens arkiv. - Privat vei. - Selger er ansvarlig for at boligen er energimerket ved salg. Det foreligger imidlertid ikke energimerke for denne boligen. - Kjøper er gjort kjent med at eiendommen selges på vegne av dødsbo og at selger er arvinger. Kjøper er dermed innforstått med at selger har begrenset kunnskap om eiendommen generelt. - Det er i denne boligen oljefyringsanlegg. Jfr. Forurensningsforskriften skal disse fases ut innen år 2020. Det kan innebære at oljetanken må fjernes eller plomberes ved å fylle den med sand. Ta kontakt med kommunen for ytterligere informasjon.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Vidar Opheim
  • Tittel Megler
  • E-post vidar@em-a.no
  • Mobil +4792662816

Del dette