Vedavågen - Tilnærmet planert tomt på ca. 900 kvm med barne- og familievennlig beliggenhet!

Austre Veaveg 132

Tomt 900 m²
Boligtype Boligtomt
Eierform Fast
Prisantydning kr 550 000

Beskrivelse/detaljer

Tomten ligger fint og lunt til med gode solforhold. Tomten er tilnærmet planert og fremstår klar for prosjektering. Tomten er enda ikke utskilt fra Austre Veaveg 132, men søkand om fradeling er sendt til Karmøy kommune. Oppmålt areal fra kart vil gi en tomt på ca. 900 kvm. Tomten er avsatt til bolig i kommuneplanen. Tilkoblingspunkt for vann ligger ca. 20 m fra senter av tomten og tilkoblingsmuligheter for kloakk ligger ca. 80 m. Ved oppføring av bolig på tomten vil en få bolig i et svært barne- og familievennlig område. Fra boligen vil ha en har kort avstand til flotte friområder, barnehager, idrettsanlegg med ny idrettshall og gangavstand til Vedavågen barneskole og private Danielsen ungdomsskole. Videre har en gangavstand til Veavågen sentrum samt butikker og bankfilial. Vedlagt - Kart. - Situasjonskart. - Kommuneplanens bestemmelser. Tomten kan fritt besiktiges!

Adkomst

Fra Kopervik følg veien sørover mot Skudeneshavn. Ta til høyre inn på Austre Veaveg. Følg veien i ca 1,3 km og en vil få tomten på venstre side av veien, like etter Austre Veaveg 132. Ved fellesvisninger vil det bli godt skiltet med Eiendomsmegler A visningskilt. Alternativt kan en åpne annonsen på finn.no, på annonsens høyre side er det en kartskisse. Ved å trykke på kartet får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til boligen.

Diverse

Det er ikke odel på denne eiendom.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr hjemmelsoverføring kr 430
Tinglysning pr. pantnotering kr 430
Attestasjonsgebyr kr 172
Total kr 1 032

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Christoffer Frøyland
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post christoffer@em-a.no
  • Mobil +4792678313

Del dette