ÅKREHAMN - Lettstelt og meget flott enderekkehus over 2 plan - Sentral og flott beliggenhet - Solrike terrasser

Røysanevegen 32 D

Primærrom 83 m²
Bruksareal 83 m²
Tomt 10082 m²
Boligtype Rekkehus
Eierform Eierseksjon
Soverom 2
Byggeår 2007
Prisantydning kr 1 790 000
Felleskost kr 800

Beskrivelse/detaljer

- Flott enderekkehus over 2 plan - Meget lettstelt - Sentral og flott beliggenhet - God standard - Solrikt og usjenert uteområde samt terrasse i 2.etasje - 2 soverom (mulighet for 3) - Flott helfliset bad (eget vaskerom under trapp) - Lyst og flott kjøkken m/god plass til spisebord - Utvendig sportsbod - Koffertloft

Innhold / standard

Boligen er innredet over 2 plan og inneholder: 1.etasje: gang, bad, vaskerom og 2 soverom. 2.etasje: stue og kjøkken (mulighet for å innredet soverom i enden) Koffertloft (usikkert om det er lagt noe gulv) Utvendig sportsbod Boligen er av nyere dato og holder god standard, bl.a: - Ventilasjonsanlegg - Rør i rør system (vann) - Downlights i stue og på kjøkken - Lyst og flott kjøkken m/god plass til spisebord. Fliser bak på vegg for lettere rengjøring. Kjøleskap, komfyr og oppvaskmaskin medfølger i handelen - Flott helfliset bad - Stort og flott hovedsoverom m/skyvedørsgarderobe - Vaskerom under trapp m/fliser på gulv og ekstra lagringsplass - Det er lagt inn fiber (altibox) fra haugaland kraft - Gulv i gang og trapp er slitt I følge selger er det gjort noen oppgraderinger etter at hun overtok boligen sommeren 2017, bl.a: - Full service på ventilasjonsanlegget, samt nytt reguleringsdisplay på bad og ny vifte på kjøkken - Malt vegger, tak og lister i stue og kjøkken og ny tapet på 1 vegg på kjøkken - Malt vegger, lister og tak på det minste soverom - Malt vegger og lister i gang

Beliggenhet

Meget sentral og fin beliggenhet i Åkrehamn. Gangavstand til bl.a barnehage, barne- og ungdomsskole, idrettsanlegg, Åkrasanden, flotte turområder og sentrum med dens fasiliteter.

Adkomst

Følg RV-47 sørover og ta til høyre i lyskrysset ved Åkra bilimport i Åkrehamn inn på Rådhusvegen. Ta så 2.veg til venstre inn på Røysanevegen. Følg vegen et par hundre meter og ta til venstre. Boligen kommer så på venstre side. Det vil bli skiltet med visningskilt på fellesvisning.

Parkeringsforhold

Egen parkeringsplass samt felles parkeringsplasser

Oppvarming

Mulighet for å sette inn vedovn, varmekabler på bad og ellers elektrisk oppvarming. I de rom hvor det på visning ikke er montert panelovner, vil det heller ikke medfølge i handelen.

Diverse

- Det er ikke odel/konsesjon på denne eiendom. - Hvitevarer på kjøkkenet (komfyr, oppvaskmaskin og kjøleskap) medfølger i handelen.

Omkostninger

Tinglysningsgebyr pr. panteobligasjon kr 525
Tinglysning skjøte kr 525
Total kr 1 050

Vi gjør oppmerksom på at ovennevnte omkostninger er beregnet ut fra kjøpesum tilsvarende prisantydning. Det tas forbehold om økning i gebyrer.


Oppdragsansvarlig

  • Megler Olav Lauvås
  • Tittel Eiendomsmegler
  • E-post olav@meglera.no
  • Mobil +4790272710

Del dette